Manisa'da Bugün

ADNAN ERBİL MANİSA VALİSİ ERDOĞAN BEKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

EKONOMİ

Genel seçimde Manisa Milletvekili aday adayı olabilmek için Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)Başkanlığından istifa eden Yaşar Coşkun, oda yönetim kurulunun yaptığı seçimle başkanlığa seçilen Adnan Erbil ve MTSO Genel Sekreteri Fatih Özsümer Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

MTSO eski başkanı Yaşar Coşkun ziyarette yaptığı konuşmada birlikte çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Valimiz ile çalışmaya doyamadık. Çok güzel işlere imza attık. Hiçbir zaman bize karşı çıkmadınız. Her zaman destek verdiniz. Odamıza karşı, bize karşı gösterdiğiniz ilgi ve teveccühten dolayı son derece müteşekkirim. Ayrılık sadece fiziki ayrılık. Gönül beraberliğimiz, size olan saygım ve sevgim bundan sonra da sürecek. Adaylık aniden gelişen bir olaydı. Benim aklımda siyaset yoktu. Ama böyle bir durum ortaya çıkınca, ben değişimlere çabuk adapte olan bir insanım. Risk almayı seven bir insanım. Ülkeme hizmet benim yaşantımda en büyük şiarım oldu" dedi.

MTSO’nun yeni Başkanı Adnan Erbil ise amacının birlik ve beraberlik içerisinde Manisa’ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Eski başkanımız Yaşar beyle kısa bir beraberliğimiz oldu, ama bizim kafamızda baya bir düşüncelerimiz vardı. Benim için bu seçimin Manisa’daki tek sürprizi sizin istifanız oldu. Doğrusu ben böyle bir şey beklemiyordum. Siyaset de ülkemize hizmet kulvarlarından birisi. Oranın da mutlaka dolması gerekiyor ki doldurulacak, o yolda da size başarı diliyorum. Bizim Ticaret ve Sanayi Odamızla ilgili her türlü ilişkimizde, talebimizde hep yanımızda oldunuz, yardımcı oldunuz ve olumlu davrandınız, bunu unutmayacağız. Bundan sonra da o anlayışla ilişkilerimiz yine devam eder. Yeni başkanımıza da hayırlı olsun. İnşallah Yaşar Beyden gördüğümüzü sizlerden de bekleriz. Bizim için hep ileri olması gerekiyor. Geri dönüşü zaten sizden ummuyoruz. Size de başarı diliyoruz, hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Ticaret Sanayi Odaları her şehirde önemlidir, Manisa’da çok çok daha önemlidir. Ticaret ve sanayinin bu kadar öne çıktığı bir şehirde, Ticaret ve Sanayi Odası birçok şeyin öncüsü olmak durumundadır. Umarız hep beraber şehrimize katkımız olur. Tekrar sizleri tebrik ediyoruz hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.