Manisa'da Bugün

Akbaşoğlu Ltd. Şti. Hakkında

EKONOMİ

1937 yılından beri faaliyet gösteren Akbaşoğlu Kardeşler şirketinin kurucusu ilk sanayicilerden biri olarak bilinen Sait Akbaşoğlu'dur. Kardeşleri ile birlikte kurmuş olduğu kaynak atölyesi ile ilk adımları atmış ve daha sonra ütün girişimci yönüyle sektörde öncü olmayı başarmıştır.

1937 yılından beri faaliyet gösteren Akbaşoğlu Kardeşler şirketinin kurucusu ilk sanayicilerden biri olarak bilinen Sait Akbaşoğlu'dur. Kardeşleri ile birlikte kurmuş olduğu kaynak atölyesi ile ilk adımları atmış ve daha sonra ütün girişimci yönüyle sektörde öncü olmayı başarmıştır. Uzun dönemler 600 ila 6000 ton kapasitesindeki gemilerle hizmet veren firma zamanla oksijen, un, buz ve gıda gazı üretim ve bikromat fabrikaları ile de hizmet çeşitliliğini artırmıştır. Bunun yanında asansör makinesi, soğutma kömpresörleri, dizel jeneratör gibi o dönemin en önemli ihtiyaçlarını karşılayan öncü firmalardan biri haline gelmiştir.

Akbaşoğlu Ltd. Şti. Amaç ve Hedefleri

Ülkemizde ilk olarak 1944 yılında Azot protoksit gazı üretim tesisi ve kurşun levha fabrikası hizmet vermeye başlamıştır. Yine 1944 yılında İzmir'in Çınarlı ilçesinde kuru buz üretim fabrikası ile gaz dolum tesisi hizmete açılmıştır. Artan iş miktarına yönelik olarak 2011 yılında Kemalpaşa Organize Sanayi'deki tesis tekrar faaliyete geçirilmiş ve yeniliklerle birlikte ihtiyaçlara cevap verebilen modern bir tesis haline getirilmiştir. Sunmuş olduğu hizmetin kalitesini arttırmaya ve yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip eden yenilikçi firmamız güvenilir, ekonomik ve kaliteli endüstriyel gaz temininde sizlere en iyi hizmeti sağlamayı amaçlamaktadır.

Akbaşoğlu Ltd. Şti. Hizmetleri Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim?

Siz de Akbasoglu firmasının medikal oksijen üretimi gibi hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken akbasoglu.com.tr ziyaret etmek olmalıdır. Sonrasında ise site üzerinden bu firmanın hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.