Manisa'da Bugün

BM'nin Suriye'ye Yardım İçin Düzenlediği İhaleyi Yonca Gıda Aldı

EKONOMİ

BM Dünya Gıda Programı bünyesinde, Suriye'ye yardım kapsamında yer alan 1 milyon 500 bin şişe ayçiçek yağı için yapılan ihaleyi Yonca Gıda'nın kazandığı bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: " Acısını yakından hissettiğimiz Suriye halkının yaralarını sarmak ve muhtaç aileler için 1 milyon 500 bin adet 1 litrelik pet şişe ayçiçek yağ yüklemeleri ağustos ayında tamamlanarak, Tartous Limanı'na konteynerlerle gönderilip Bm aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Yıllardır Bm Dünya Gıda Programı'nın yoksul ülkelere gıda yardımlarında bulunmak üzere düzenlediği organizasyonlara katılan ve Bm'nin resmi tedarikçisi olan Yonca Gıda, daha önce de Filistin, Yemen, Sudan, Tacikistan, İran, Suriye, Moritanya, Libya, Laos, Namibya ve Senegal için düzenlenen ihaleleri kazanarak katkıda bulundu. "

Yonca Gıda Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tokdemir
de yoksul ülkelere yapılan gıda yardımlarında faal rol oynayarak yoksullukla mücadeleye, dünya barışının sağlanması ve korunmasına katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve bundan mutluluk duyduklarını söyledi. Tokdemir, savaşlar ve acıların dünyanın neresinde olursa olsun ancak birlikte hareket edilerek üstesinden gelineceğini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.