Manisa'da Bugün

BÜLENT KOŞMAZ'A DESTEK TAM

EKONOMİ

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Başkan Yardımcısı Yetiş Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Devecier, Genel Sekreter Turan Yalçın ile birlikte MTSO (Manisa Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’ı ziyaret etti.

 Önümüzdeki günlerde seçimlerin yapılacağını söyleyen Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, seçimde tekrar aday olmayacağını belirterek, kendilerine her zaman destek veren MTSO Başkanı Bülent Koşmaz’a bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Siyasi ve sivil toplum örgütlerinde görevlerinin bulunmasından dolayı yeniden aday olmadığını belirten Hüsnü Tuğrul, bundan sonra diğer işlerine daha fazla zaman ayıracağını söyledi.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Hüsnü Tuğrul ile birlikte TOBB bünyesi içinde çok çalıştıklarını belirterek, “El birliğiyle, söz birliğiyle çok güzel çalışmalar başardık. Salihli için, Manisa için, ülkemiz için güzel şeyler yapıldı. Başkanımız görevini başka bir arkadaşına bıraktı. Hem MTSO Başkanı olarak hem de TOBB Başkan Yardımcısı olarak camiamıza vermiş olduğu çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Hüsnü Tuğrul, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz’a, uzun ömürlü ve mutlu yaşamı simgeleyen Bakraç Vazo’su hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.