Manisa'da Bugün

HASAN GERİTER AVM'LER ESNAFIN KARŞISINDA CİDDİ SORUN

EKONOMİ

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının ev sahipliğinde Manisa ve ilçelerindeki oda başkanları Turgutlu’da bir araya geldi.

Turgutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının ev sahipliğinde Manisa ve ilçelerindeki oda başkanları Turgutlu’da bir araya geldi.

Turgutlu’daki oda başkanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen Hasbahçe’de ki kahvaltıya Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, merkez ve ilçelerden esnaf ve sanatkarlar odası başkanları katıldı.

Turgutlu’daki oda başkanları adına konuşan Turgutlu Manavlar Odası Başkanı Necati Gürkıvrak: ” Manisa’nın en büyük ailesi herhalde bizleriz 50 bine yakın esnafın kayıtlı olduğu odalarımızda üyelerimize en iyi hizmeti vermek adına çalışıyoruz. Her zaman bizlere bir baba bir ağabey gibi yaklaşan Hasan Geriter’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

MESOB başkanı Hasan Geriter: ” 4 Mayıs’ta sizlerinde teveccühü ile bu yola birlikte devam etmek istiyoruz. 4 Mayıs’a kadar sağduyulu bir şekilde propaganda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik içerisinde ve sağduyulu bir seçim ortamı yaşamak en büyük temennimiz. Esnafımızın dertlerini yakından biliyor ve ilgileniyor. 30 Mart seçimlerin öncesi ve sonrası piyasalarda bir durgunluk var bizde projelerimizle bu durgun dönemi en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. AVM’ler ciddi bir sorun olarak karşımızda duruyor, esnaf ve ahilik duygusu içerisinde kendimizi kalkındıracağız. Seçimlere kısa bir süre kaldı ve bizim tek isteğimiz birliğimizin yoluna sorunsuz bir şekilde devam etmesi. Bugün buradaki toplantı seçim adına düzenlenmiş bir toplantı değil. Turgutlu’daki değerli oda başkanlarımız bizleri davet etti ve dostlarımızla bir araya geldik. Hepinizi teşekkür ederiz” dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.