Manisa'da Bugün

Kooperatif Ürünleri için İnternet Satış Portalı Hazırlanacak

EKONOMİ

Kadın kooperatifleri tarafından hazırlanan el emeği ürünler ile Manisa Bezi ve el işi ürünlerinin sergilendiği 'Manisa Kadın Kooperatifleri Koordinasyonu Tanıtım Sergisi'ni ziyaret etti

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Eşi Zehra Karadeniz ile birlikte kadın kooperatifleri tarafından hazırlanan el emeği ürünler ile Manisa Bezi ve el işi ürünlerinin sergilendiği 'Manisa Kadın Kooperatifleri Koordinasyonu Tanıtım Sergisi'ni ziyaret etti. Vali Karadeniz kooperatif ürünlerinin İnternet satış portalını da kısa zamanda hazırlayarak güzel bir pazar oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.
Manisa Fatih Sergi Salonunda Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yararına düzenlenen sergide, il genelindeki kadın kooperatifi üyeleri tarafından hazırlanan ürünler sergilendi.
Serginin açılışında Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tanıtım videosu izlenmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından hazırlanan Teşekkür Plaket, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Mübeccel Kafkaslı’ya Vali Yaşar Karadeniz tarafından verildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.