Manisa'da Bugün

Kredi Kampanyası Yapan Bankalar

EKONOMİ

Ramazanın yaklaştığı bu günlerde herkes şimdiden tatil planlarını yapmaya başladı bile.

Ramazanın yaklaştığı bu günlerde herkes şimdiden tatil planlarını yapmaya başladı bile. Çünkü Ramazan sonrası bayram 5 Temmuz Salı günü bayramın 1. günü. Salı gününe denk gelip Perşembe bitmesi, 9 günlük tatilin olması büyük bir ihtimal. Tabi kesin olarak gelen bir haber daha yok ama, olmasa dahi bunun 9 günlük tatile, izinleriyle bağlayacak kişide çoktur. Özellikle de yaza denk gelmesi bir çok tatil alternatifleri de beraberinde getiriyor tabi ki. Bunun için bir çok yazlık otellerde şimdiden yerine ayırtmak isteyenler, şimdilerde araştırmalar yapmaya başladılar. Sonuçta 9 günlük bir tatil yapmak oldukça masraflı olabilmekte. Tatil yapmak için yeterli bütçeye sahip değil iseniz, bir çok bankanın sunmuş olduğu bayram kredilerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için bankaların şubelerinden araştırmanıza gerek yok. Tüm bankaların bayram için sunduğu kredi seçeneklerine WEB sayfasından araştırıp, anında başvurunuzu yapıp kredinizi kullanabilirsiniz.

Aynı anda kaç kredi çekebilirim?

Tabiki sadece tatil için nakit ihtiyacınız olmayabilir. Bayramdaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için de kredi kullanabilirsiniz. Şu günlerde bankaların şubelerine gitmeden dahi nakit ihtiyacınızı karşılayacak krediyi alabilirsiniz. Akbank müşterisi olun veya olmayın WEB sitesinden 15.000TL ye kadar anında kullanabileceğiniz kredi seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Krediniz anında hesabınıza geçsin. İşte bu kadar basit bir işlem. TC kimlik numaranızı, adınızı yazıp göndermeniz yeterli. Kredi sonucunuz anında cep telefonunuza iletilecektir. Onaylanan kredinizi de hesabınıza anında transfer edebilirsiniz. Ya da Garanti Bankası’ndan 24 ay vade ile 10.000 TL ye kadar %1.63 faiz oranı ile aylık ödemeleriniz 526 TL ile ödeyebileceğiniz kredi seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.

Deniz Bank’tan ise, 10.000 TL 24 ay vade ile 513 TL aylık ödeme seçeneklerinden yararlanıp, tatilinizi istediğiniz yerde gerçekleştirebilirsiniz. Ya da daha kısa vadeler ile daha az faiz oranları ile kredinizi ödeme seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Ya da Garanti Bankası’nın Bonus kredi kartınız var ise, anlaşmalı olduğu otellerde kartınızla yaptığınız ödemelerinizde 9 taksit imkanı ve %5 ekstra indirimli seçeneklerinden de yararlanabiliriz. Kampanyaya katılmak için kartınız ile ödeme yapmadan önce sms ile katılmanız gerekmektedir.

Kaynak: finans.co
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.