Manisa'da Bugün

MAGİAD'IN BAŞDANIŞMANI PROF. DR. MELTEM ONAY OLDU

EKONOMİ

MANİSA Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), 12'inci Genel Kurul kararları kapsamında alınan karar sonrası kurulan 'Danışmanlık Kurulu'nun başına, Prof. Dr. Meltem Onay'ı getirdi.

Celal Bayar Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Onay, MAGİAD binasında dernek üyelerine bir araya geldi. Dernek üyelerine seslenen Prof. Dr. Onay, "MAGİAD ile el ele vererek başta Manisa olmak üzere tüm Türkiye'de girişimcilik üzerine projeler geliştirmemiz gerektiğine inanıyorum. Buna derslerine girdiğim üniversite öğrencileri ile siz işadamlarını ve şehrin kanaat önderlerini bir araya getirip, tecrübe paylaşımına imkan veren bir ortam yaratarak başlayabiliriz. Üzerinde hassasiyet ile durduğum diğer bir konu da son dönemde Manisa'ya yerleşen yabancı öğrencilere yönelik sergilenen tutumun ivedilikle iyileşmesi gerekliliğidir. Bu çerçevede öğrencilerin aktif olarak görev alacağı organizasyonlar düzenlemek yerinde olacaktır. MAGİAD işbirliği ile yabancı öğrencilerimizi hem Manisa halkına kazandırıp hem de dili, dini, ırkı ne olursa olsun herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşaması gerektiğinin farkındalığını kazandırabiliriz" dedi. Onay, gerek sosyal projeler gerekse üniversite bünyesinde gerçekleştirilen organizasyonlar konusunda her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara, Prof. Dr. Onay'ın gerek üniversitedeki gerek projeler ve organizasyonlardaki aktifliği ile her geçen gün biraz daha ileriye giden derneğin hızına hız katacağına inançlarının sonsuz olduğunu söyledi. Özkara, birlikte hem temelleri atılmış projeleri güçlendireceklerini hem de yeni projelere imza atacaklarını belirtti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.