Manisa'da Bugün

MANİSA TSO ÜYELERİ PARİS’E GİDİYOR

EKONOMİ

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), üyelerine yönelik olarak Fransa’nın başkenti Paris’te 8-12 Nisan tarihleri arasında açılacak olan Markalı Gıda Ürünler (MDD EXPO Private Label Trade) ve Helal Gıda Ürünleri (Halal EXPO) fuarlarına iş ve inceleme gezisi düzenliyor.

 MTSO, üyelerini farklı ülkelerde yurt dışı organizasyonlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Yapmış olduğu başarılı organizasyonlarla üyelerine yeni pazarlar bulma konusunda yardımcı olan oda, şimdi de üyelerine özel olarak Fransa’nın başkenti Paris’te 8-12 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Markalı Gıda Ürünler (MDD EXPO Private Label Trade) ve Helal Gıda Ürünleri (Halal EXPO) fuarlarına ve gıda merkezlerine yönelik iş ve inceleme gezisi düzenliyor. Türk Hava Yolları (THY) uçuşları ile gerçekleşecek olan organizasyona katılımcılar çift kişilik oda da kişi başı 1.100 avroya yada tek kişilik oda da 1.400 avro ödeyerek katılabilecekler. İş ve inceleme gezisinin, KOSGEB İYİG desteği kapsamında gerçekleştirilmesi için KOSGEB başvurusu yapılacak ve KOSGEB üyesi olan katılımcılar, KOSGEB’den onay aldığı takdirde gezi dönüşünde ödemiş oldukları katılım bedellerinin yüzde 60’ını KOSGEB tarafından iade alabilecekler. Gezi ile ilgili detaylı bilgi, odanın www.mtso.org adresinde yer aldığı belirtildi. Büyük bir ilgi görmesi beklenen Markalı Gıda Ürünler (MDD EXPO Prıvate Label Trade) ve Helal Gıda Ürünleri (Halal EXPO) fuarları iş ve inceleme gezisi için sınırlı sayıda kontenjan yer alıyor. 5 gün sürecek olan organizasyonda katılımcılar fuar ziyaretinin yanı sıra ikili iş görüşmeleri ve fabrika ziyaretleri de yapacaklar.
TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, üyelerini dünya pazarları ile buluşturmaya devam ettiklerini belirterek, “Oda olarak yurt dışı ve yurt içi organizasyonlarımızla üyelerimize yeni fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. 5 gün sürecek Paris organizasyonumuzla üyelerimiz gıda sektörünün önemli fuarlarından birisini ziyaret etme fırsatı bulacaklar. Bildiğiniz gibi dünyada ‘Helal Food’ kavramı çok büyük bir pazara hitap ediyor, ayrıca katılacağımız diğer fuar da geleneksel özellikle ürünlerini nasıl marka değerli pazarlarım arayışında olanlar için çok yararlı olacağını düşünüyorum. İş ve inceleme gezimiz için sınırlı bir kontenjanımız bulunuyor. 5 gün sürecek olan bu organizasyonumuza yoğun bir katılım olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.