Manisa'da Bugün

MTSO BAŞKANI ADNAN ERBİL'E ÖNEMLİ ZİYARET

EKONOMİ

Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Grup Müdürleri Tuncay Tekin, Metin Özdemir ve Grup Müdür Vekili Mehmet Uslu Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Meclis Başkanı Hayati Dolman, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş ve Bora Çaylan ile bir araya gelen Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Vergi Haftası’nda kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Vergi haftasında dolu dolu bir etkinlik programı hazırladıklarını belirten Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, ‘Öncelikle Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmenizden dolayı şahsınızı tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diliyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye ölçeğinde her dönemde etkin olmuş bir odamız. Bu anlamda bizim de en önemli partnerlerimizden bir tanesi. Kader birliği yaptığımız bir oda. Allah yolunuzu açık etsin diyorum. Malumunuz bugünden itibaren 26. Vergi haftasını kutlamaya başladık. Bu haftayı dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz. Hafta boyunca çeşitli etkinliklerimiz olacak. Ama biz geleceğin, yarının mükellefi olacak çocuklarımıza ve öğrencilerimize yönelik bir çok etkinlik planladık. Bu etkinliklerle birlikte protokol ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Mükellef ve vergi idaresi ilişkisinin ötesinde paydaş olma özelliğini taşıyoruz. Bu açıdan vergi haftamızın etkinliklerinde olsun, sonrasında olsun ticaret erbabımızı, işadamlarımızı her zaman yanınımızda görüyoruz. Bu birlikteliğimizin devamını diliyoruz. Grup müdürü arkadaşlarımızla birlikte nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Vergi bilinci tabana yayılmalı’

Vergi bilincinin ve verginin tabana yayılması gerektiğini söyleyen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Ziyaretiniz bize güç kattı. Şahsım ve yönetim kurulum adına hoşgeldiniz diyorum. Vergi haftamız hayırlı olsun. Vergisiz devlet olmaz. Bizim üyelerimiz, aynı zamanda sizin mükellefiniz. Ortak hareket etmeliyiz. Bizler üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. İnanıyorum ki, vergi bilinci ve vergi tabana yayılırsa ülkemiz daha iyi seviyelere gelecektir. Bizim esnafımız da, sanayicimiz de vergisini öderken daha rahat ödecektir. Bir ülkenin olmazsa olmazı vergidir. Vergi vermek zorundayız. Bir kez daha ziyaretiniz için teşekkür ederim’ diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.