Manisa'da Bugün

Paykasa Bayileri

EKONOMİ

Paykasa kartı almak için hizmet veren bir takım bayiler bulunmaktadır.

Paykasa kartı almak için hizmet veren bir takım bayiler bulunmaktadır. Bu bayilerin güvenilir olmasına dikkat ederek talimatlara uyabilirsiniz. Paykasa bayileri genel olarak 10 Eurodan 500 Euroya kadar kart değerlerine yer vermektedir. Bu kartların Türk Lirası bazında limitleri değişim göstermektedir. Döviz hesaplamaları neticesinde kart değerleri merak eden müşterilere sunulmaktadır.
Bu değerler üzerinden kartı satın almaları söz konusudur. Sadece limiti adına ödeme kabul edilmektedir. Kart adına herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Mevcut bakiyenizin tümünü kullanmanız gerekmektedir. Para üstü gibi durumlarda söz konusu olmamaktadır. Tek kullanımlık olan bu kartlar güvenlik açısından sıklıkla ele alınmaktadır. Hizmet sektöründe bu kartlar üzerinden sıklıkla işlemlere yer verilmektedir.

Bu sayede kişisel bilgilerinizi kullanmadan sadece kodlar üzerinden işlem görebilirsiniz. Paykasa kart bayileri
kodların yani sıra sizlere CVV ve son kullanma tarihi bilgileri de vermektedir. Bazı alış veriş sitelerin bu ön ödemeli kart adına sizlerden bu tarz bilgileri de istemektedir. Gerekli olması halinde kart bilgilerinizi e-mail üzerinden de ele alabilirsiniz.
Paykasa Ücretsiz Kartları

Paykasa bayileri
ücretsiz olarak bu sanal karta sahip olmanızı sağlamaktadır. Kart adına ödenecek herhangi bir bedel söz konusu olmasa da bakiye adına transferde bulunmalısınız. Kartın değerlerine bakarak tercihlerinizi yapabilirsiniz. Bayilerin kartlar adına euro ya da dolar olarak bakiyeleri bulunmaktadır. Bunun sebebi öncelikli olarak yurtdışında ele alınmasından kaynaklanmaktadır.
İlgi görmesinden dolayı da Türkiye piyasasında ele alınmıştır. Nitekim henüz kart bakiyeleri adına Türk lirası işlemleri bulunmamaktadır. Bu sebepten doları kurlar üzerinden işlemler ele alınmakta ve Türk lirası olarak sunulmaktadır. Kart sahibi olmak isteyen Türk müşterilerin bu ödemeler için belirli bankalardan hizmet almaları söz konusudur. Her bayinin anlaşmalı olduğu bankalar değişim göstermektedir.

Bu bilgileri adına telefon, skype ya da web siteleri içerisinde yer alan canlı desteklerden bilgi alabilirsiniz. E-mail yoluyla da kartlar hakkında bilgiler sunulmaktadır. Seçmiş olduğunuz bayinin güvenilir olması durumunda 7/24 kartlar adına işlem görebilirsiniz. Elde ettiğiniz kodlar üzerinden de alış veriş yapabilir ya da çeşitli hizmetlerden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.paykasasatisi.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.