Manisa'da Bugün

3 Kişinin Öldüğü Kaza Ardından Mahallede Olay Çıktı!

GÜNDEM

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, 3 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı bölgedeki virajın keskinliği nedeniyle sık sık kaza yaşanmasına tepki göstererek yolu trafiğe kapattı.

Manisa-Menemen karayolu Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde kazanın yaşandığı virajda toplanan vatandaşlar, lastik yaktı, araç geçişini engelledi, yolda konvoy oluştu. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, vatandaşları eylemden vazgeçmeleri için ikna etmeye çalıştı. Yunusemre Belediyesi itfaiye ve temizlik ekiplerinin çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı. Mahalle sakinlerinden 88 yaşındaki Nurettin Akdeniz, evlerin arasından geçen yoldaki keskin viraj nedeniyle kazaların yaşandığını, gerekli düzenleme için yetkililerle görüşmelerine rağmen henüz bir çözüm üretilmediğini söyledi. Yol kenarındaki evine daha önce bir tırın çarptığını ifade eden Zekiye Yıldız ise "Mahallemizde artık ölüm görmek istemiyoruz. Çocuklarımızı kapının önüne çıkartamıyoruz. Yetkililer bir an önce bu duruma çare bulsun" diyerek tepkisini dile getirdi. Manisa'nın Yunusemre ilçesinde önceki gece, 45 HE 335 plakalı otomobil evin duvarına çarptıktan sonra park halindeki kamyonetin kasasına düşmüş, otomobildeki Nihat Eryılmaz, İsmail Çetin ve Halil Çevik ölmüştü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.