Manisa'da Bugün

ABDURRAHİM ARSLAN'A AĞIR HAKARET

GÜNDEM

Geçtigimiz hafta yapılan ve Bülent Koşmaz'ın zaferi ile sonuçlanan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Pazartesi günü yazılan bir (köşe) yazısı gölge düşürdü.

Geçtigimiz hafta yapılan ve Bülent Koşmaz'ın zaferi ile sonuçlanan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Pazartesi günü yazılan bir (köşe) yazısı gölge düşürdü.
İlgili Köşe yazısında 
“Ne çektin be Abdurrahim Arslan. Manisa TSO başkanı olacam diye paraladın kendini be evladım. Bırak başkanlığı Meclise bile giremedin. Ne çektin be Abdurrahim, karşında Bülent Koşmaz gibi tecrübe varken, Manisa TSO başkanlığı senin neyine” 
tarzında yazılan yazının büyük üzüntüsünü yaşamaktayız, Eleştri ile hakaret etmeyi ayırt edemeyen zihniyet hangi emeller doğrultusunda bu yazıyı kaleme almıştır.

Manisa'da bir çok işletme çalıştıran İktidar Partisi'nin Manisa il Başkanlığını yapmış bir kişiye yapılan bu hakretleri teessür ile karşıladığımızı kamoyunun dikkatini çekmek istiyoruz.

Yapılan bir seçim ve bir yarıştır bunu kendi emelleri doğrultusunda kullanmayı ilke edinen şahsiyetlerinde pek fazla yer edinemeyeceği ve bulundukları mevkileride ilerleyen zamanlarda kaybedecekleri aşikardır.

Bu olaylar olup bitirken bizleri gazeteci kimliğine kabul etmeyen kişilerin yapmış oldukları tutumları gördükten sonra aynı ortamlarda bulunmamamızın bizler tarafından ne kadar isabetli bir karar olduğunu bir kez daha anlamış bulunmaktayız

Hal böyle iken bizlerde şimdi soruyoruz?

1) Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Değerli Kişilik Bülent Koşmaz mesai arkadaşı Oda üyesi Bir İşadamı için yazılan hakaret dolu yazılara bir kınama yapacakmıdır?

2)Bahse konu hakaret içeren yazıları yayınlamaktan çekinmeyen haber sitesi yetkilileri kamoyu huzurunda Abdurrahim Arslan'dan Özür dileyeceklermidir?

3)Bahse konu haber sitesi sahiplerinden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Eski Ak Parti Manisa İl Başkanı Abdurrahim Arslan'dan kamoyu önünde özür dileyecekmidir.

Bu konular hiç yokmuş gibi davranan Manisa'nın Saygıdeğer Medyası sizede tek sorumuz
BU MAHALLENİN DELİSİ BİZ MİYİZ ?

manisadabugun.com 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.