Manisa'da Bugün

AK Parti Manisaspor'un tek gelir kaynağını seçim yatırımı olarak kullandı

GÜNDEM

Manisa’da siyasi amaçları uğruna Ak Parti yönetiminde bulunan Abdullah Mergen’i, Manisaspor başkanı yaparak, Manisaspor’u defalarca ligten düşüren Ak Parti, son olarak gözünü Manisaspor’un tek gelir kaynağı olan stantına dikti.

Manisa’da siyasi amaçları uğruna Ak Parti yönetiminde bulunan Abdullah Mergen’i, Manisaspor başkanı yaparak, Manisaspor’u defalarca ligten düşüren Ak Parti, son olarak gözünü Manisaspor’un tek gelir kaynağı olan stantına dikti. 15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulu bulunan Manisaspor standını söken Ak Parti, standı seçim yatırımı olarak kullanmaya başladı.
Ak Parti ligten düşmesine sebep olduğu Manisaspor’a, darbe vurmaya devam ediyor. Ak Partili Abdullah Mergen’in koltuk hırsı yüzünden maddi imkansızlıklar ile boğuşması sonucu Spor Toto 1. Lig’e veda eden Manisaspor, yeni sezon öncesi toparlanma sürecine girdi. Yerel belediyeler, sivil toplum örgütleri ve şehrin iş adamlarının sırtını döndüğü Manisaspor’a destek için vatandaşlara yönelen kulüp yetkilileri, destek için 15 Temmuz Demokrasi meydanına Manisaspor standı kurdu. Manisaspor alt yapı yaz okulları kayıtlarının yapıldığı stantta satışa sunulan formalar ile kulübe gelir düşünüldü. 
Daha evvel siyasi amaçları uğruna Manisaspor’un küme düşmesini sağlayan Ak Parti, gözünü Manisaspor’un tek gelir kaynağı olan stantına dikti. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri öncesi, stantı söken Ak Parti, yerine seçim stantını kurdu. Ak Parti’nin oy için kurban ettiği Manisaspor, Ak Parti tarafından zarar görmeye devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.