Manisa'da Bugün

AK PARTİ'DEN CİHAN MUHABİRİNE AMBARGO

GÜNDEM

31 Ocak Cumartesi (Bugün) gerçekleşecek olan AK Parti Manisa İl Başkanlığı Kongresine katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Manisa programında alınan güvenlik önlemlerinde basın yasağı gündeme oturdu.

 Başbakan Davutoğlu'nun programlarına takip etmek amacıyla basın mensuplarına Manisa Valiliği tarafından dağıtılan akredite kartlarının dağıtımının ardından Cihan Haber Ajansı Manisa Temsilcisi Mustafa Kuşen'e gelen tebligat neticesinde kartı iptal edildi ve Başbakan Davutoğlu'nun hiç bir programına katılamayacağı kendisine iletildi.
 Konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfası üzerinden yorumda bulunan Cihan Haber Ajansı Manisa Temsilcisi Mustafa Kuşen duygularını, "Hani Türkiye'deki basın özgürlüğü dünyanın hiç bir ülkesinde yoktu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 31 Ocak 2015 Cumartesi günü Manisa'daki programını takip etmek için dün (Cuma) Manisa Valiliği tarafından akritide edildim ve programı takip etmek için hazırlanan kartı dün teslim aldım. Ancak, bugün Başbakanlıktan gelen talimat ile akretidemin iptal ediliğini ve Başbakan'ın Manisa'da hiç bir programını takip edemeyeceğimi öğrendim. Peki nere de kaldı basın özgürlüğü. Diyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzücü bir durum..." şeklinde ifade etti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.