Manisa'da Bugün

AK PARTİ'DEN KANDİL LOKMASI

GÜNDEM

Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi ve Manisa Belediye Meclis Grubu Reyhanlı’da vefat edenlerin ruhuna ve kandil nedeniyle lokma dağıttı.

 Karaköy Hacı Yahya Camii önünde yüzlerce kişiye kokma dağıtan Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, "Reyhanlı'da meydana gelen üzücü olay nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı dileriz. Ülkemizin yakaladığı ekonomik ve siyasi istikrarı hazmedemeyenlerin bu gibi yüreğimizi dağlayan eylemlerini nefretle kınıyoruz. Ülkemizin sağladığı barış ve huzur ortamını sabote etmek isteyenlere milletimizin geçit vermeyecektir. Muhalefeti bugüne kadar hiç yapmadıkları şeye, sorumlu muhalefet anlayışıyla hareket etmeye çağırıyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Hep birlikte yaraları sarma, acıyı paylaşma günüdür."dedi.

Perşembe gecesi idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin de milletimize ve tüm insanlık âlemine barış ve huzur getirmesini dileyen Mersinli, "Ortadoğu’da ve başka yerlerde dini, inancı, etnik kimliği ne olursa olsun mazlumların dualarının kabulü ile zulmün sona ermesini ve zalimlerin kahrolmasını dileriz. Reyhanlı’da vefat eden vatandaşlarımızın aziz ruhları, Regaip Kandili’nin idraki ve IMF'ye borçsuz ilk günün tarihe not düşülmesi adına Belediye Meclis Grup Başkan Vekilimiz Ömer Faruk Çelik ve Meclis Üyelerimiz ile lokma hayırı düzenledik" şeklinde konuştu.

Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Ömer Faruk Çelik: ’bu kutlu günümüzün tüm İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz’ dedi ve vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.