Manisa'da Bugün

AK Partili Özdağ, darbeci askerlerin öldürdüğü yeğeni için taziyeleri kabul etti

GÜNDEM

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, darbeci askerler tarafından Ankara’da kurşunlanarak öldürülen yeğeni Volkan Canöz için gelen taziyeleri kabul etti. Özdağ yaptığı açıklamada, “Ne pahasına olursa olsun vatanımızı savunacağız.” ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki Volkan Canöz, darbeci askerlerin TBMM'ye saldırı düzenlediğini duyması ardından destek için Meclis önüne gitmiş ve kurşunlanarak öldürülmüştü. Volkan Canöz’ün AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın yeğeni olduğu öğrenilmişti.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, darbeci askerler tarafından öldürülen yeğeni için Yunusemre İlçesi’nde bulunan taziye evinde başsağlığı dileklerini kabul etti. Manisa’nın önde gelen iş adamları ve vatandaşlar, Özdağ’ı bu zor gününde yalnız bırakmadı.

'2 YEĞENİM ŞEHİT OLDU'

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ taziyeleri kabul etmesinin ardından açıklama yaptı. Vatanın kolay kazanılmadığını hatırlatan Özdağ, “15 Temmuz öncesi Maçka'da yapılan saldırıda Çağdaş Tankoç şehit edildi. Bu vatan kolay kazanılmadı, sokakta bulmadık. Bin yıldır bu topraklardayız. Bin yılda 10 milyona yakın şehidimiz var. 15 Temmuz gecesi Türkiye'de bir darbe girişimi oldu. Millet dik durdu ve gerekeni yaptı. Bu darbe gecesinde de Volkan Canöz isimli yeğenim kurşunlanarak öldürüldü ve şehit oldu.” dedi.

'SİLAHIMI ALIP KÖŞKE GİTTİM'

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde yaşadıklarını anlatan AK Partili Özdağ, “Meclis bombalanırken ben de oradaydım. Silahımı alıp köşke giden ilk insanlardan biriyim. 15 arkadaşımızla birlikte süreci yönettik. Parlamento bombalandığında 'amcamıza yardımcı olalım' diyerek yeğenim geldi. Demokrasiye sahip çıkmak için oraya geldiler. Cuntacı askerler Volkan Canöz yeğenimi kurşunlayarak öldürdü. Onun şehit olması bizim için bir onur. Demokrasiye sahip çıkan bir ailenin mensubuyuz. Hem anne, hem baba tarafından 2 şehidimiz var. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Manisa'nın güzel insanları taziyede bulunuyorlar. Acılar paylaşılarak azaltılır, sevinçler paylaşarak çoğaltılır. Bugün acımı azaltan herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (2)

Yaşar çetin 8 Yıl Önce

Bu derbi girişini lanetliyor vekilimiz ve ailesini sabırdiler Allah rahmet eylesin

Erkan 8 Yıl Önce

Ne alaka yegenim diyor nerede sehit oldugunu dahi bilmiyor yuh artik boyle bir üźücü durumda bile siyaset yapmak soylenecek soz bulamiyorum (Volkan canöz ) vatan icin bayrak icin gitti ve ankara emniyet mudurlugunde sehit olmustur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.