Manisa'da Bugün

ARINÇ VE ÇELİK ONURUNA RESEPSİYON

GÜNDEM

İTB Berlin Uluslararası Turizm Fuarına katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ve Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik onuruna Berlin Büyükelçiliği’nde resepsiyon verildi.

 Almanya’da üst düzey yetkililerle görüşen ve İTB Berlin Uluslararası Turizm Fuarına katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Kültür Turizm Bakanı Ömer Çelik onuruna Berlin Büyükelçiliği’nde verilen resepsiyona Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz başkanlığındaki heyet de katıldı. Heyette Manisa İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz’ın yanısıra İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilleri Kefayettin Öz, İbrahim Onaylı ve Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa’yı ve Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık yer aldı. Resepsiyonda Başbakan Yardımcısı Arınç ve Kültür Turizm Bakanı Çelik ile bir araya gelen Manisa heyeti, Arınç ve Çelik’i 21-24 Mart tarihleri arasında yapılacak 473.Uluslararası Mesir Macunu Festivali’ne davet etti. Kültür ve Turizm Bakanı ile bir süre sohbet eden İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kefayettin Öz, Osmanlı İmparatorluğu’nda padişahlık yapmış şehzadeleri yetiştiren aynı zamanda şehzadeler şehri diye de anılan Manisa’nın tarih ve turizm kenti olmanın yanında tarım ve sanayisiyle de dikkat çektiğini söyledi.

Berlin’de bir Manisalı

Resepsiyon sırasında Somalı olan Berlin Hava Askeri Ataşesi Kurmay Yarbay İsmail Kurt ile tanışan ve bir süre sohbet eden Manisa heyeti, Manisalı hemşerilerinin Berlin’de Askeri Ataşe olarak görev yapmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Kurt’a görevinde başarılar diledi.

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.