Manisa'da Bugün

ATAKAN ÇİÇEK O'DA HAKLI KENDİNCE

GÜNDEM

ATAKAN ÇİÇEK O'DA HAKLI KENDİNCE

YATAŞ'TA 2013 KOLLEKSİYONU %25 İNDİRİMLİ  Geçenlerdeki coşkuyu sonu biraz kötü de olsa hepimiz yaşadık. Manisalılar olarak tarihimizde birçok ile nasip olmayan bir olaya ev sahipliği yaptık. Manisa’da milli takımımızı ağırladık. Federasyon yöneticilerimiz, Bakanımız ve konu ile ilgili birçok büyüğümüzü ilimizde gördük. Sonuç olarak da Manisa’nın büyükşehir olabilecek bir il olduğu sonuca rağmen asil bir duruşla gösterdik. Ancak işler sadece gelip geçen bir müsabakayla kalmadı.

Haliyle bir şehre bakan gelir de birkaç ziyarette bulunmaz mı? Bakanımız Suat KILIÇ Manisa’ya gelmişken neler var neler yok diyerek bir tur attı. Yer yer memnun kaldı, bazen de biraz kızdı. Bir de o meşhur galoş olayı yok mu? Koca bakanın özenle dikkat ettiği, titizlikle yaklaştığı yerde koca tesiste bakanımızın ayağına bir galoş bulamamıştık. Elimiz ayağımız birbirine dolaşmıştı. Ha bulduk, ha bulacağız derken sonun da bir tane bulup verdik neyse ki… Ancak bunu fırsat bilenler yok muydu? Tabii ki de vardı; hazır kızmış köpürmüş bir bakan var, şu konuyu da araya sokuverelim diyenler oldu. Hangi konu mu? O faili neredeyse belirsizleşen UÇAK konusu!

Madem dertliydiniz, Getirirken neredeydiniz!

Güreş Sporları İl Temsilcisi ve AK Parti İl Yöneticisi olan Ali Haydar ARAS biraz dertlenmiş olmalı ki bir büyüğünü gördüğü gibi serzenişine hemen başlıyor. Tam derdimiz büyük, bu adamla olmuyor diyecekti ki; vaziyetin bir diğer kahramanı Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Mehmet UÇAK araya girdi. İşte tam asıl maç başlıyor derken; Vali Bey hemen araya girdi ve ARAS’ı aldı götürdü. Sonra da ARAS dertlerini Vali DAŞÖZ’e iletti.

Peki, şimdi asıl soru geliyor. Mehmet UÇAK’ı işlerimiz hızlı yürür, rahat çalışırız diyerek siz göreve getirmediniz mi? Şimdi ne oldu da işler bozuldu, dertler arttı. Durun biraz tahmin edelim. Haliyle köprü geçildi ve gelinen yoldakiler unutuldu. Bu durum da getiren götürenleri rahatsız etti.

Şimdi ARAS mı, yoksa UÇAK mı haklı diye soracak olursanız? Herkes kendince haklı aslında. Herkes içinde bulunduğu durumun nimetlerini korumaya çalışıyor. Aksi takdir de aynı partiden iki taraf birbirine böyle ithamlarda bulunur mu demek isterdim ancak, iş mahkemelik oldu ne yazık ki! Sonuç olarak da hizmet yine aksadı ve işler yine bozuldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.