Manisa'da Bugün

Bambaşka Bir Ulupark Geliyor

GÜNDEM

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Manisa tarafından tarihi Ulupark’ta yapımı büyük ölçüde tamamlanan sesli ve ışıklı havuz düzenlemesi çalışmalarını inceledi. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Ergün, “Kentimize modern bir sosyal alan daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sesli ve ışık efektleriyle donatılan havuz tamamlandığında vatandaşlarımız burada aileleriyle çok güzel zaman geçirecekler” dedi.

 Ulupark’ta yapımı büyük ölçüde tamamlanan, çevre düzenlemelerinin devam ettiği sesli ve ışıklı süs havuzunda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Ergün’e Ulupark’ta devam eden çalışmaları inceleme sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü ve Mümin Deniz’de eşlik etti. Ulupark’ta daha önce eski ve kullanılmayan havuzun yerinde ses ve ışık efektleriyle vatandaşların hoşça vakit geçireceği farklı bir düzenleme yaptıklarını hatırlatan Başkan Ergün, “Türkiye’de birkaç ilde örneği bulunan sesli ve ışık efektli havuzun bir benzerini de Manisa’ya kazandırıyoruz. Bununla birlikte Ulupark içerisinde bulunan yürüme yolları ve yeşil alanlarında da bazı değişiklikler yapıyoruz. Halkımızın burada özellikle yaz aylarında aileleriyle birlikte çok güzel zaman geçireceğine inanıyoruz” dedi.

Manisa Değişimi Hissediyor

Manisa Belediyesi olarak kentin birçok noktasında başlattıkları çalışmalarla birlikte kentteki değişimin hissedilir haline geldiğinin altını çizen Başkan Ergün, “Başlattığımız bu değişim kentimizin sosyal alanlarına da yansımaya başladı. Ulupark’ta yapımını büyük ölçüde tamamladığımız yaklaşık 500 metrekare büyüklüğünde ki sesli ve ışıklı süs havuzu da bunlardan birisi. Süs havuzumuz sesli, ışıklı olarak hem göze, hem de kulağa hitap edecek. Kentimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.