Manisa'da Bugün

Başkan Çelik’ten Manisalılara Bayrak çağrısı

GÜNDEM

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türk Ordusu’nun Afrin’de başlattığı operasyon sonrası Türkiye’nin farklı illerinde Mehmetçiklere destek olmak amacı ile birçok şehrin Türk Bayrakları ile donatılmaya başlatıldığını ifade ederek, Manisa’da da vatandaşların evlerinin balkonlarını ve işyerlerini Türk Bayrakları ile donatması çağrısında bulundu.

Başkan Çelik Şehzadeler Belediyesi olarak tüm Belediye hizmet binalarına dev Türk Bayraklarını astıklarını da sözlerine ekledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Afrin’de operasyonda olan Türk Askerlerine moral vermek amacı ile Manisa’ da ki tüm ev ve işyerlerinin Türk Bayrakları ile donatılması çağrısında bulundu. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm hizmet binalarını Türk Bayrakları ile donattıklarını ifade eden Başkan Çelik “Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta sonu Kahraman Türk Askeri, sınırımıza yakın olan Afrin’de terör oluşumunun önüne geçmek amacı ile Afrin’e bir harekât başlatmıştır. Kahraman Türk Askeri o bölgede ki hainleri temizlemeye hızlı bir şekilde başlamış bölge halkının huzurlu bir şekilde yaşamlarını idame ettirmeleri hususunda önlemler almıştır. Şanlı Türk Ordusu sınır namustur bilinci ile sınırımızda hainlerin yuvalanmasına müsaade etmeyecektir. Nitekim geçtiğimiz akşam yerel bir televizyon kanalının ‘Hedefiniz nedir?’ sorusuna tereddütsüz bir şekilde ‘Kızıl Elma’ diyerek, ‘Buradan Ailene ne söylemek istersin’ sorusuna ise korkusuz, net bir şekilde ‘Beni beklemesinler, bu vatanı hainlere bırakmayacağız’ sözleri ile karşılık vererek 80 Milyon Türk Milletinin göğsünü kabartan kahraman Askerimiz bunu tüm dünyaya net bir şekilde göstermiştir. Kahraman askerlerimiz sınır bölgesinde hainlerin temizlenmesi için canlarını ortaya koyarak gözlerini kırpmadan ilerlerken, tüm askerlerimiz için hem Türkiye’de hem de dünyanın farklı bölgelerinde Askerlerimiz için dualar edilmekte, şehirler Türk Bayrakları ile donatılmaktadır. Bizde Manisalılar olarak Kahraman Türk Ordusuna en iyi şekilde destek olmalı evlerimizi ve işyerlerimizi Türk Bayrakları ile donatmalıyız. Şehzadeler Belediyesi biz olarak tüm hizmet binalarımızı Türk Bayrakları ile donattık, tüm hemşerilerimizin şehrimizi bayraklar ile süslemesini bekliyoruz. Rabbim Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerinde görev yapan tüm Kahraman Askerlerimizi korusun” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.