Manisa'da Bugün

BAŞKAN ERGÜN MANİSA AKUT'TA

GÜNDEM

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Arama Kurtarma Derneği (AKUT)’un konuğu oldu. AKUT ekibi ile bir araya gelen Başka Ergün, belediye tarafından tahsis edilen dernek binasının Manisa’ya yakışır hale gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Manisa Belediyesi-AKUT işbirliğinin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Ergün, “Halka hizmet noktasında aynı görevi yürüttüğümüz AKUT’un yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Arama Kurtarma Derneği’nin (AKUT) Manisa Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen yeni hizmet binasında düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak yer aldı. Başkan Ergün’ü kapıda karşılayan AKUT Manisa İl Temsilcisi Hakan Özcan ve AKUT ekibi, öncelikle gönüllü yardım kuruluşu olan derneğe verdikleri destek için kendilerine teşekkür etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibini AKUT’TA ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AKUT İl Temsilcisi Hakan Özcan, halka hizmet anlamında ortak faaliyet yürüttüklerini ve Manisa Belediyesi ile işbirliği içerisinde olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Özcan, “Tamamen gönüllük esasına dayalı olarak arama-kurtarma hizmeti verdiğimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da bilinmektedir. Geçtiğimiz yıllarda ekibimizle bir araya gelmek ve halkın bize ulaşım noktasındaki sıkıntısı dernek binamıza kavuşmamızla birlikte sona erdi. Bu anlamda Manisa Belediyesi başkanlığında sayın Cengiz Ergün’ün büyük desteğini aldık. Sağ olsunlar eksikliklerimiz noktasında desteklerini esirgemediler. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yanımızda olduğunuzu bilmek bizler için çok önemli” diye konuştu.

 

İşbirliği artacak

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Laleli Mahallesi’nde kullanılmayan binanın AKUT’a yakışır hale getirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, dernek binasında emeği geçenleri kutladı. Bundan sonraki süreçte AKUT ve Manisa Belediyesi işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Ergün, “Bugün sizlerle bu güzel ortamda buluşmamız bizleri mutlu etti. Bizleri ağırlama nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Ayrıca Binanın yapılması noktasındaki hizmetlerinden dolayı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Elbette hemen her şey dört dörtlük olmuyor ama önceliğimiz olan dernek binasını temin etmemizin sevincini yaşıyoruz. Bunun yanı sıra AKUT’un Manisa’daki güçlü yapılanması bizleri sevindiriyor. Hayati önem taşıyan hizmetlerinizden dolayı da sizleri kutluyorum. Manisa Belediyesi olarak sizlere ne şekilde katkı sağlayabileceğimiz konusunda sürekli görüş alışverişinde bulunuyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte de güzel faaliyetlere imza atacağız.” dedi. Manisa Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerine AKUT tarafından verilebilecek eğitimlerin vatandaşlara hizmet olarak döneceğini belirten Başkan Ergün, “Ekiplerimizin eğitimi yine Manisa halkımıza hizmet olacaktır. Bu anlamdaki girişimlerin olumlu yönde gelişeceğini umut ediyorum. Tüm çalışmalarınızda yer alan yer alan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sizlere kolaylık versin.” diye konuştu. Kahvaltı sonrasında AKUT binasını inceleyen Başkan Ergün, ekiple birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. AKUT İl Temsilcisi desteklerinden dolayı Başkan Ergün, çiçek ve plaket takdim etti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.