Manisa'da Bugün

Bayern Münih Kupada Kaldığı Yerden

GÜNDEM

Bayern Münih Kupada Kaldığı Yerden

Uzun yıllardır Almanya’da tüm kupaların en büyük adayı olan Bayern Münih liglerin başlamasıyla birlikte galibiyetlerine devam ediyor. Kupada karşılaştığı rakibini 2-1'lik skorla devirerek finale çıkan Münih. Bu sezonda kupanın en büyük favorisi olarak görünüyor. Allianz arena da ağırladığı rakibini güzel futbol ve 2 golle evine gönderen Münih iddaci bahis tarihinde 24. kez final maçına çıkacak.

Münihte Lewandowski Gollerine Devam Ediyor

Yarı final karşılaşmasında rakibini 2-1 mağlup etmesine rağmen oynadığı futbol göze hoş gelen Bayern Münih'te yıldız golcü Lewandowski takımının 2. golüne imza attı. Attığı goller ve kazandırdığı maçlarla teknik ekibin vazgeçilmezi olan yıldız futbolcuya takım arkadaşı Ivan Perisic'te attığı golle eşlik etti. Eintracht Frankfurt'un tek golü iddaci üyelik ise Danny Costa'dan geldi.

Lewandowski'den Yeni Rekor

Otoritelerce son yılların en iyi forvetleri arasında gösterilen Lewandowski ilk defa kariyerinde bir sezonda 45 gole ulaştı. Attığı goller ve kazandırdığı galibiyetlerle takımının tüm kulvarlarda başarılı olmasını sağlayan Polonyalı futbolcu gösterdiği performansla bu sayıyı daha da güvenilir mi yukarı çıkacak gibi görünüyor.

Finalde Rakip Leverkusen

Kazandığı galibiyetle Münih kupa finalinde Alman futbolunun bir diğer ekol kulübü Bayern Leverkusen'in rakibi oldu. İki büyük kulüp finali 4 Temmuz’da Berlin Olimpiyat stadında oynayacak. Son yıllarda kupalara ambargo koyan Bayern Münih ile yarı final de Saarbrücken'i 3-0 gibi net bir skorla geçen Leverkusen maçının skoru şimdiden merakla bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.