Manisa'da Bugün

BELEDİYEN KUŞLUBAHÇE’YE VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR

GÜNDEM

Manisa Belediyesi tarafından, Kuşlubahçe Mahallesi DSİ kanalı etrafında devam eden sosyal alan çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalleye verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, “Mahalle halkımızın istediği küçük isteği büyük bir projeye çevirdik. Yeşil alanıyla, aydınlatmaları ve spor alanlarıyla yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hitap edecek çalışmamız 2-3 hafta içerisinde hizmete girecek.” dedi.

 Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kuşlubahçe Mahallesi DSİ kanalı etrafında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ergün’e, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu ve Cem Çöllü ile Park Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır da eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ergün, DSİ kanalı yanındaki atıl alana uygun bir projeyi hayata geçirdiklerini, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin hareketleneceğini ifade etti. Kuşlubahçe Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerinin mevcut alana yönelik taleplerini değerlendiklerini söyleyen Başkan Ergün, halkın ihtiyacı olan sosyal alanı yaparak, merkeze uzak mahalleleri hizmetsiz bırakmadıklarını belirtti.

 

Çalışmalarda sona gelindi

 İnceleme sırasında projeye yönelik değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaların 2-3 hafta içerisinde tamamlanacağını müjdeledi. Başkan Ergün projeye yönelik şöyle konuştu, “Bilindiği üzere Kuşlubahçe Mahallemiz sosyal alana en çok ihtiyaç duyan bölgelerimizden biri. İncelemelerimiz sonucu DSİ kanalı yanındaki atıl alanın değerlendirebileceğimizi tespit etti. Bu amaçla mahalle halkının ihtiyaçlarını dikkate alarak, buraya en uygun proje hazırlattık. Şuanda çalışmalar hızla devam ediyor. Kaldırımları tamamlanan alanda, peyzaj çalışması başlayacak. Son olarak da buraya aydınlatma direkleri, çocuk oyun grupları, banklar ve spor aletlerini monte edeceğiz. Park etrafını da kauçuk kaplı yürüyüş yollarıyla tamamlayacağız.” dedi. Yeşil alanları ve aydınlatmalarıyla bölgenin mahalleyi değiştireceğini belirten Başkan Ergün, “Halkımızın memnun olacağı bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Zaten onların da talebi bu yöndeydi. Onların küçük bir alan istemelerine karşın biz geniş bir alana her türlü aktivitenin yer alacağı bir park yapıyoruz. Ailelerimizin çocuklarıyla güzel vakit geçirebileceği hoş bir alan yaptığımızı düşünüyorum. Şimdiden mahalle halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.