Manisa'da Bugün

BU KIŞ FAKİR ÖĞRENCİLERİN AYAKLARI ÜŞÜMEYECEK

GÜNDEM

MANİSA il merkezindeki 40 ayrı okuldaki ailesinin maddi durumu kötü bin öğrenciye kışın ayaklarının üşememesi için Ticaret Borsası tarafından bot dağıtıldı.

Manisa Ticaret Borsası Toplantı Salonu'ndak maddi durumu kötü olan öğrencilere botların dağıtmı için düzenlenen törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törendeki konuşmasında 15 yıllık bir geleneği sürdürdüklerini belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa il merkezindeki 40 okulda eğitim gören bin öğrenciye ulaştırılmak üzere botların okul müdürlerine teslim edeceklerini söyledi. Özkasap, "Maddi durumu kötü olan öğrencilerimizin ayakları bu kış da üşümeyecek. Bin öğrenciye bin çift bot yardımı yapıyoruz. Bu sosyal sorumluluk kampanyası ile öğrencilerimiz yüzünü güldürüyoruz. 15 yıllık geleneğimizi önümüzdeki yıllarda başarılı öğrencilere yönelikte sürdürmek istiyoruz. Eğer başarılı öğrencilere de ödül olarak verirsek, başarı oranını artıracağımızı düşünüyoruz" dedi.


Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de Manisa Ticaret Borsası'nın öğrencilere yönelik yardımının örnek olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Vali Güvençer ve Manisa Ticaret Odası Başkanı Özkasap, okul müdürlerine botları teslim etti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.