Manisa'da Bugün

BÜYÜKŞEHİR'DEN BAKANLIĞA ÇIKARMA

GÜNDEM

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara programında, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Müsteşarı Selami Altınok’un makamına konuk oldu. Ziyarette Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında, İçişleri Bakanlığı’nı da ziyaret etti. İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk ve Müsteşarı Selami Altınok’un makamına konuk olan, Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Başkan Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti. 

Manisa’nın 17 ilçesine ayrım yapmadan en güzel hizmetleri ulaştırmanın gayreti içerisinde olduğunu da vurgulayan Başkan Ergün, 2016 yılı içerisinde yapacakları yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Öztürk ve Altınok da gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini paylaştı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.