Manisa'da Bugün

Çamaşır makinesinin Tek Yönde Dönmesi Sorununa Servis

GÜNDEM

Yaşam alanlarımızdaki en büyük ve en önemli yardımcılarımız konumunda bulunan çamaşır makineleri, temel çalışma prensipleri çerçevesinde elde yıkamada çıkılamayacak su sıcaklıklarında ve yüksek dönüş hızlarında çamaşırların yıkanmasını ve suyunun sıkılmasını gerçekleştirebiliyor

Yaşam alanlarımızdaki en büyük ve en önemli yardımcılarımız konumunda bulunan çamaşır makineleri, temel çalışma prensipleri çerçevesinde elde yıkamada çıkılamayacak su sıcaklıklarında ve yüksek dönüş hızlarında çamaşırların yıkanmasını ve suyunun sıkılmasını gerçekleştirebiliyor. Bu işte bu temel prensiplerini kapsayan bir arızalanma söz konusu olduğunda çamaşır makinesi temel çalışma amacını yerine getiremez. Özellikle de çamaşır makinelerine ilişkin olarak Acıbadem Arçelik Servisi merkezimizde de sıkça gördüğümüz makinenin sadece tek bir yönde dönme sorunu, makinenin çamaşır yıkama özelliğini tam anlamı ile yerine getirememesine neden olur. Bu yüzden en kısa süre içerisinde profesyonel müdahale desteğinden yararlanılarak, ilgili arızanın onarımı için gerekli çalışmaların gerçekleştirilmesinin sağlanması gerekir.

Çamaşır makinesinin sadece bir yönde dönmesi probleminin ortaya çıkmasının 2 ana nedeni bulunur. Bu nedenlere ilişkin olarak deneyim ve bilgi sahibi olan Pendik Arçelik Servisi teknik uzmanları, yapılan arıza bildirimlerinde zaten bölgede hazır konumda tam teşekküllü araçlar ile beklemekte olduklarından kısa süreler içerisinde yanıt vermektedir. Bu çerçevede de çamaşır makinesinin sadece bir yönde dönmesi problemine ilişkin olarak arıza tespit çalışmalarına ilk olasılık olan program aygıtı arızasını kontrol ederek başlamaktadır. Bu çerçevede de öncelikle program aygıtının eş zaman motoru kontrol edilir. Eğer bu motorda bir arıza bulunuyor ise arıza giderilmektedir. Ancak daha komplike bir arızası bulunuyor ise yerinde müdahaleler kapsamında makinenin program aygıtı orijinal yedeği ile değiştirilir. Böylelikle daha sağlıklı sonuçların alınması sağlanabilir.

Çamaşır makinesinin sadece bir yönde dönüş yapmasına etkisi olabilecek ikinci olasılık olan program düğmesindeki sıkışma durumu kontrol edilir. Eğer düğme sıkışma söz konusu ise bu sıkışma durumu ve bu sıkışmaya neden olan etkenler ortadan kaldırılır. Böylelikle çamaşır makinesinin tek bir yönde dönüş yaparak, fonksiyonunu tam olarak yerine getirememe sorununun çözümü sağlanabilir. Maltepe Arçelik Servisi merkezi ekipleri tüm bu müdahalelere ilişkin olarak 1 yıllık garanti hizmeti de sunarak, son derece güvenilir ve ekonomik bir çamaşır makinesi servisi hizmetinden yararlanabilmeleri sağlanır. Bu hizmetler için 7 gün 24 saat kesintisiz olarak çağrı merkezi numaraları üzerinden başvuru gerçekleştirebilme şansı da bulunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.