Manisa'da Bugün

“CENGİZ ERGÜN İLE ALAKASI YOK!”

GÜNDEM

MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, partisinin il genelinde uğradığı hezimetle ilgili konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün sahaya çıkmaması nedeniyle oyların düştüğü iddialarına yanıt veren Balatlı, “Cengiz bey sahaya inmedi diye oy mu kaybedilir?” dedi.

HABER:BERFİN ADICAN
1 Kasım seçimlerinde Manisa’da oylarını yüzde 5,9 oranında düşüren MHP’nin İl Başkanı Tanju Balatlı, “Biz 2002’de baraj altında kaldık. Düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz” dedi.
“BİRİ 70 BİNLE SEÇİLİYOR, DİĞERİ 130 BİNLE"
Manisa’da bir milletvekili kaybetmelerini değerlendiren MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, “13 sene içerisinde yapılan düzenlemelerle, bir şekilde birilerine daha fazla milletvekili çıkarttırılıyor. 70 bin oyla bir milletvekili seçiliyor, bir yandan 130 bin oyla milletvekili seçiliyor. Manisa büyüdüğü halde milletvekili sayısı azaldı. Önemli olan oy oranı” dedi.
“CENGİZ ERGÜN SAHAYA İNMEDİ DİYE SEÇİM Mİ KAYBEDİLİR?"
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 1 Kasım seçimleri için sahaya inmediği iddialarına yanıt veren İl Başkanı Tanju Balatlı, “B unlar çok saçma iddialar. Cengiz bey sahaya inmedi diye seçim mi kaybedilir? Bu kadar oy mu kaybedilir? Üstelik Cengiz bey rahatsızlığından dolayı sahaya inmedi. Manisa’da oyların düşüklüğünün tek nedeni genel konjektürdür.” dedi.
“DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKARIZ”
Balatlı son olarak şöyle konuştu, “Biz 2002’de baraj altında kalmış ancak ardından kendini toplamış bir partiyiz. Düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz."

Yorumlar (1)

misafir 9 Yıl Önce

sizin boyunuz posunuz anca bu.ha birde reklam tabelası yapmaktan başka bir işe yaramadınız

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.