Manisa'da Bugün

CENGİZ ERGÜN'E GÖRDES'TE YOĞUN İLGİ

GÜNDEM

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ziyaretinde merkezin yanı sıra köy ve beldeleri de ziyaret etti.

 MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ziyaretinde merkezin yanı sıra köy ve beldeleri de ziyaret etti. MHP Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre ile birlikte yaptığı ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Ergün, geride bıraktıkları sürede yapılan projelerden bahsederken, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Manisa Belediyesi tarafından çocuk oyun grubu hediye edilen okulları da ziyaret eden Başkan Ergün, öğrencilere top dağıtarak okulların eksiklikleri hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

Gördes’te merkezin yanı sıra köy ve belde ziyaretleri de yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, buralarda da merkezde olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Ergün’e köy ve belde ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Demirağ, Gördes MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile birlikte partililer eşlik etti. Başkan Ergün’ün ilk durağı Oğulduruk köyü oldu. Burada Köy Muhtarı Ali Deniz ve köyde ikamet eden vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Ergün, çocuklarında ilgisiyle karşılaştı. Başkan Ergün, çocuklara top ve atkı dağıtarak sevindirirken, bayanlarla da sohbet etti. Bayanları “Haydi Kadınlar Manisa’ya” projesi çerçevesinde Manisa’ya davet eden Başkan Ergün, bayanların muhtarla görüşerek bu geziye katılmalarını ve kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Oğulduruk Köyü’nde ikamet eden vatandaşlara yönelik bir konuşma yaptı. Manisa Belediyesi’nde göreve geldikleri günden bu yana yaşanan değişim hakkında vatandaşları bilgilendiren Ergün, bütçede gelinen noktadan, yapılan hizmetlere kadar birçok konuya değindi. Manisa Belediyesi’nin borç batağından, bugün itibariyle tarihinin en büyük yatırımlarına imza atan bir belediye haline geldiğinin altını çizen Başkan Ergün, “Artık Büyükşehir olduk. Kentimize hayırlısı olsun. Büyükşehir demek büyük projeler demek. Manisa’ya yaptıklarımızı gelin görün. Orada yaptıklarımızın fazlasının buraya da yapılacağından emin olun. Bu nedenle Gördes adayımız İbrahim Emre ile birlikte sizlerden destek istemeye geldik. Bu iş ekip işidir. İşi ehline bırakın, bu ekibi Manisa’da yeniden göreve getirin” diye konuştu.

Halkımız Çamur Deryasında Yaşıyor

Başkan Ergün, insana değer vermeden hizmet olamayacağını belirterek, “Köyleri geziyorum, halkımız çamur deryasının içerisinde yaşıyor. Ben her zaman söylüyorum. Hizmetin siyaseti olmaz. Ben yapamayacağım hiçbir hizmetin sözünü vermem. Büyükşehirde sizleri bu çamur deryasından kurtaracağız. Hizmetin nasıl yapıldığını göreceksiniz” dedi. Başkan Ergün konuşmasının sonunda vatandaşlarında soru ve görüşlerini dinledi. Oğulduruk’ta söz alan Hakkı Güzel isimli bir vatandaş, Başkan Ergün’ün hizmetlerini takdirle izlediklerini belirterek, “Sayın başkanım beş oyum var. Hepsi size ananızın ak sütü gibi helal olsun. İnşallah Büyükşehir başkanımız sizsiniz” şeklinde konuştu.

Havai Fişekli Karşılama

Başkan Ergün Gördes’te köy ziyaretlerini Börez, Beğel, Çiçekli Beldesi, Kalemoğlu ve Kıran köyleriyle devam etti. Ziyaret ettiği köylerde ilgiyle karşılanan Başkan Ergün Kıran Köyü’nde havai fişek gösterileriyle karşılandı. Köy Muhtarı Mustafa Dönmez ve köy halkıyla bir araya gelen Başkan Ergün, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Yeni dönemle ilgili projelerinden bahseden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Son altı ayda ilçe, belde ve köylerimize 35 milyonun üzerinde yatırım yaptık. Buralara da oturma bankı, minibüs durağı, taş gibi hizmetlerimiz oldu. Kıran köyümüzün de 150 torba çimento ihtiyacı varmış. Bunu da hemen teslim edeceğiz. Manisa merkezde yaptığımız hizmetleri buralara da yapmak boynumuzun borcu olsun” diye konuştu.

Salur, Şeyhyayla ve Güneşli’de Okullara Destek

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’in Salur ve Şeyhyayla köylerini ziyaretlerinde ise ilköğretim okulunda eğitim gören minik öğrencilerle bir araya geldi. Daha önce iki okula Manisa Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk oyun grupları nedeniyle öğrenciler ve öğretmenler Başkan Ergün’e teşekkür ederken, Başkan Ergün’de çocukları top ve atkı dağıtarak sevindirdi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Ergün, daha sonra köy meydanlarında vatandaşlarla bir ayara gelerek projelerinden bahsetti. Başkan Ergün Benlieli köyü ziyaretinde ise köye 200 torba çimento yardımında bulunulacağının sözünü verdi. Daha sonra Güneşli Beldesi’ne geçen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes MHP Adayı İbrahim Emre ve beraberindekiler ile birlikte burada esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. Ana sınıfına çocuk oyun grubu hediye ettiği Güneşli İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Başkan Ergün’e, okul müdürü ve öğretmenler ile birlikte öğrenci velileri teşekkür etti. Daha sonra belde meydanında vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Ergün’e, Güneşli’de de ilgi büyüktü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.