Manisa'da Bugün

CHP Demokrasisi de bu!

GÜNDEM

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren üyesi Akın Işık’ı darp ettiği iddiasıyla, hakkında polis karakolunda şikayetçi olundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç, iddialara göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren üyesi Akın Işık’ı eşi ve çocuğunun gözü önünde darp etti. Olay 15 Eylül gece saat 2:30’da Yunusemre İlçesi Laleli Meydanı’ndaki bir pide salonu içerisinde meydana geldi.

YUMRUKLADI

Pide almak için salona giren Işık, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç ile ayaküstü bir süre sohbet etti. Siyasi konuları konuşan ikili bir anda tartışmaya başladı. İlçe Başkanı Kubilay Koç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren üyesi Akın Işık’a fiziki saldırıda bulundu.

“CHP’DEKİ DEMOKRASİ ANLAYIŞI BU MU?”

Başına yumruk darbesi alan Işık, araya giren diğer müşteriler sayesinde kurtuldu. Işık, Yunusemre İlçesi Barbaros Şehit Özdemir Karkaolu’na giderek, Koç hakkında şikayetçi oldu. Olay sırasında yanında bulunan eşi ve çocuğunun çok korktuğunu dile getiren Işık, “CHP’deki demokrasi anlayışı bu mu?” diyerek tepki gösterdi. Şikayetin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına’da suç duyurusunda bulunduğunu belirten Işık, hakkını hukuki yollarla arayacağını söyledi.

Öte yandan Kubilay Koç'un alkollü olduğu da iddia edildi.

HABER:ERSAN ERDOĞAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.