Manisa'da Bugün

CHP’DEN TOPYEKÜN İSTİFA ÇAĞRISI

GÜNDEM

CHP Manisa İl Gençlik Kolları üyeleri, Tarzan Meydanı’nda bir araya gelerek terörü lanetledi. Grup, saldırılarda hayatını kaybeden şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu, ardından oturma eylemi yaptı.

HABER:BERFİN ADICAN

Ankara ve Diyarbakır’da bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırılarda hayatını kaybedenler için tüm Türkiye sokağa döküldü. CHP İl Gençlik Kolları üyeleri de, Manisa Tarzan Meydanı’nda teröre lanet okumak için bir araya geldi.

CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban ve Yunusemre İlçe Başkanı Kubilay Koç da gençlere destek verdi.

"SORUMLU İKTİDARDIR”

CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, terör saldırılarının tek sorumlusunun iktidar olduğunu ve yetkililerin topyekün istifa etmesi gerektiğini kaydetti. Durbay, “Her terör olayından, her hain saldırıdan sonra ‘umarız bu son olur’ diye içimizden geçirdiğimiz iyi niyetli temennilerimiz ve sabrımız artık taşmıştır. Ülkemiz son 15 yıl içerisinde resmen kan gölüne dönmüştür. İç savaş yaşayan Afrika ülkelerinden bile daha beter bir durumda doğru hızla sürüklenmekteyiz” dedi.

Başkan Gülşah Durbay, “Ülkemizin hali özetle şudur; kalabalık yerlerde bomba, tenha yerlerde ise tecavüz tehlikesi kol gezmektedir. Irak, Pakistan, Afganistan gibi ülkeler artık huzur ve güvenlik açısından neredeyse bizden daha ileri bir konuma gelmişlerdir. 3 ağacı görünce kesip yerine AVM ya da maden yapmak isteyenlere direnenlere gaz bombaları yağdırılmakta ancak ülkemizde elini kollunu sallayan teröristler için hiçbir önlem alınmamaktadır. İktidar, bu içler acısı hale göz yummaktadır.” şeklinde konuştu.

TOPYEKÜN İSTİFA

CHP Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay son olarak şöyle konuştu, “Artık ok yaydan çıkmıştır. Biz gençler olarak geleceğimizden endişe etmekteyiz. Halkın yetkililerden tek beklentisi kaldı, o da topyekün istifa. Ülkemize hizmet etmek için varız propagandalarıyla oy toplayanların artık bu ülkeye verecekleri tek ve son hizmet istifa etmektir.”

OTURMA EYLEMİ YAPTILAR

Basın açıklamasının ardından grup, terör saldırılarında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu, ardından 3 dakikalık bir oturma eylemi düzenledi. Kitle daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.