Manisa'da Bugün

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN OTELİNE SALDIRAN ASKERLERDEN BİRİ YAKALANDI

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bulunduğu Marmaris’teki otele o ayrıldıktan kısa süre sonra helikopterle gelip saldırıda bulunan darbeci askerlerden biri daha yakalandı. Yakalanan firari darbecinin Üsteğmen Ali Sarıbey olduğu öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen askerler arasında yer aldığı belirlenen bir üsteğmen, Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı. 

Ula ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı yol kontrolü sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında olduğu tespit edilen Üsteğmen Ali Sarıbey, sivil kıyafetle otostop yaparken gözaltına alındı. Sarıbey'in silahının da ele geçirildiği öğrenildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Sarıbey, Muğla'ya sevk edildi. Öte yandan Armutalan Mahallesi’nde de kıyafet çalarken görüldükleri belirtilen 3 asker de bu bölgede aranıyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.