Manisa'da Bugün

DARBE GİRİŞİMİ ARDINDAN MANİSA’DA AK PARTİLİLER İL BİNASINDA TOPLANDI

GÜNDEM

İstanbul’da köprülerin Jandarma tarafından kapatılması ardından tüm Türkiye’de büyük bir hareketlilik başladı. AK Parti, Manisa’da tüm üye ve yönetim kurulunu İl Binası’na çağırdı. Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan yaptığı açıklamada, “Bizler buradayız, hiçbir yere gitmiyoruz, Türkiye’ye sahip çıkıyoruz.” dedi. 

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Türkiye’de yapılan darbe girişimi üzerine tüm üye ve Yönetim Kurulu’nu İl Binasına çağırdı. 

Onlarca kişinin toplandığı İl Binası önünde açıklama yapan Başkan Zülfikar Gürcan, demokratik olmayan hiçbir harekete boyun eğmeyeceklerini dile getirdi.

TÜRKİYE’YE SAHİP ÇIKIYORUZ

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, “Basına düşen haberlerden aldığımız bilgilere göre kalkışma hareketi içerisinde bir grup olduğu tahmin ediliyor. Bizler demokrasiye inanan AK Parti ailesi olarak dimdik ayaktayız. Ne tür kalkışma olursa olsun bunlara cevap verebilecek durumdayız. Basına düşen bir diğer açıklamada TSK’nın yönetime el koyulduğu söyleniyor. Bizler buradayız, hiçbir yere gitmiyoruz. Türkiye’ye sahip çıkıyoruz.” dedi.

EMNİYET GÜÇLERİ TEYAKKUZDA

Manisa’da tüm emniyet birimlerinin teyakkuzda olduğunu söyleyen İl Başkanı Gürcan, “Kim demokrasi dışında bir hareket yaparsa AK Parti kadrolarından en ağır cevabı alacaktır.Bütün emniyetimiz teyakkuz halindedir. Eğer Manisa’da da böyle bir hareket olursa emniyet güçleri tarafından gerekli cevap verilecektir.” diye konuştu.

BU KALKIŞMA BASTIRILACAK

Tüm AK Parti kadrolarının İl ve İlçe Binaları’nda toplandığının altını çizen AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, “Tüm teşkilatlarımızı toparlıyoruz. İlçeler ilçe teşkilatında, diğer arkadaşlar ise biriler ve İl Teşkilatları’nda toplanıyor. Bu kalkışma gerekli şekilde bastırılacak.” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.