Manisa'da Bugün

DAVUTOĞLU MESİR FESTİVALİ'NE DAVET EDİLECEK

GÜNDEM

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, 476. Uluslararası Manisa Mesir Festivali’ne katılması için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kente davet edecek.

HABER:BERFİN ADICAN

476. Uluslararası Manisa Mesir Festivali için siyasi partiler de kolları sıvadı. Bu yıl en üst düzey katılımla yapılması planlanan festival için AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan da elini taşın altına koydu. Gürcan, festivale katılması için Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kente çağıracak.

“ONUR DUYARIZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Mesir Festivali’nin Manisa’nın tanıtımında büyük bir önem taşıdığına vurgu yaptı. 476 yıllık geleneğin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğini kaydeden Gürcan, “Partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu da bu güzel festivalimize davet edeceğiz. Kendisinin programı çok yoğun. Bir boşluk bulabilirse davetimize olumlu yanıt vereceğini düşünüyoruz. Manisa’nın değeri olan Mesir Festivali için elimizi taşın altına koyacağız.” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.