Manisa'da Bugün

Demirci'de Kuva-Yı Milliye Atatürk Anıtı Açıldı

GÜNDEM

Manisa'nın Demirci ilçesinde yeni yapılan Atatürk Anıtı'nın açılışına beş bin kişi katıldı.

Cumhuriyet'in 89. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Demirci Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Atatürk anıtı ilçe merkezi ve köylerden çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Mehmet Akif Meydanı'nda bando eşliğinde başlayan konvoy Cumhuriyet Meydanında sona erdi.

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin
, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkanı İhsan Temel'in katıldığı törende vatandaşlar, bando takımının eşliğinde ellerinde meşalelerle anıtın yapılacağı alana yürüdü.


Anıtın açılışında konuşan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, şöyle konuştu: " Gecenin bu vaktinde yaşlı genç demeden bu meydanda toplanan tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını bir kez daha kutluyorum. Bugün burada Demirci Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Atatürk Anıtının açılışı için toplandık. Belediye Başkanımız İhsan Temel'e teşekkür ediyoruz. "


Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel de, " Memleketimizin her köşesinde Atatürk anıtları yapılmakta. Bu güzel akşam Demirci'de de açılışını yapacağımız Atatürk anıtımızın vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. " dedi.


Atatürk Anıtı'nın açılışını Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkanı İhsan Temel birlikte yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.