Manisa'da Bugün

DEMOKRASİ NÖBETLERİNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞAN MÜDÜR ÇEBİ, FETÖ'DEN CEZAEVİNDE!

GÜNDEM

Manisa’da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında dün tutuklanan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi’nin 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen demokrasi nöbetlerinde katıldığı fotoğrafları akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi ardından yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki paylaşımları akıllarda soru işareti bıraktı.

Çebi’nin 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden itibaren önce Samsun’da, ardından Manisa’daki demokrasi mitinglerine katıldığı görülüyor.

KİMLİĞİNİ GİZLEMEYE Mİ ÇALIŞTI?

Hasan Çebi’nin bu paylaşımları, bir çok kişi tarafından kimliğini saklama ve hedef saptırma hamleleri olarak yorumlanıyor.

İşte FETÖ’den tutuklanan Hasan Çebi’nin 15 Temmuz gününden itibaren Facebook’ta paylaştığı bazı mesajlar;

"Bu milletle oynanmiyacagini herkes bilmelidir. İçteki ve dıştaki düşmanlar bu eski Türkiye değil halk milli iradeye sahip çıkmıştır ve çıkacaktır. Ey içteki emir uşakları En kısa sürede temizleneceksiniz. Ve hakkettiginiz cezaya carptirilacaksiniz. Allah bu aziz milletin yar ve yardımcısı olsun."

"Hakimiyet Milletindir. Şehitlerimiz için düzenlenen Kur'an Tilaveti ve Mevlit programına iştirak ettik. Hain fetöcü haşhaşilere kahramanca direnen şehitlerimize Allahım rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yaralanan Gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Fitneye fırsat vermesin. Demokrasi nöbetimize devam inşallah.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.