Manisa'da Bugün

DUAYEN GAZETECİLERDEN MANİSA BELEDİYESİNE ÖVGÜ

GÜNDEM

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gözlem Gazetesi Kurucusu Çetin Gürel ve Yazar Öcal Uluç’u ağırladı. Manisa’da gözle görünür bir değişim yaşandığını ifade eden medyanın duayen isimleri, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü çalışmalarından dolayı kutladı.

 İzmir’in de aday olduğu Expo 2020 ile ilgili röportaj yapmak üzere Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret eden Gözlem Gazetesi Kurucusu Çetin Gürel ve Yazar Öcal Uluç, Manisa’daki değişimin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Usta gazeteciler, Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından makamda ağırlandı. Gözlem Gazetesi Kurucusu Çetin Gürel, Manisa’da güzel gelişmeler olduğunu gördüğünü belirterek, “İzmir’den Manisa’ya girişte kentin ne kadar güzelleştiğine şahit oldum. Sizleri çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” dedi. Manisa’yı çok sevdiğini ifade eden Yazar Öcal Uluç da, “Manisa Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün, gerçekten Manisa’ya çok güzel işler yapmış. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

İzmir Expo’yu hak ediyor

Ziyaretleri nedeniyle duayen gazetecilere teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’nın bir adım daha ileri gitmesi amacıyla çalışmalar yürüttüklerini, projeler ürettiklerini dile getirdi. İzmir’in de aday olduğu Expo 2020 konusuna da değinen Başkan Ergün, “İzmir, Expo 2020’yi hak eden güzel bir ilimiz. İzmir’in Expo 2020’yi kazanmasını gönülden istiyorum. Bunun elbette Manisa’mıza da önemli faydalar getireceği aşikar. O açıdan umarım ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.