Manisa'da Bugün

Efsane Başkan Aytaç’a ilk tebrik Tanrıverdi’den

GÜNDEM

Ak Parti MKYK üyesi, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, geçtiğimiz hafta içinde Anemon Otel’de yapılan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi’nin ardından güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirilen Cemiyet Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, tebrik etti.

 Ak Parti MKYK üyesi, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Hüseyin Tanrıverdi ziyaretinde, geçtiğimiz hafta içinde Anemon Otel’de düzenlenen olağan genel kurul ile güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirilen Ertuğrul Aytaç ve yönetimini tebrik etti.

BÜYÜKŞEHİR MEDYASI

Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı ziyaretteki konuşmasında, medyanın önemine değinerek, “Manisa medyası önemli bir yere sahip. Yaptığı işleri ile çalışmalarından söz ettiriyor. Manisa’nın da büyük şehir olması ile birlikte, gazeteci arkadaşlarımızda artık büyükşehir olan Manisa’ya daha farklı bir yaklaşımda bulunacaklar. İşleri biraz daha zorlaşacak. Ancak inanıyorum ki, yapılan işlerin kalitesinde bir düşüş olmayacak” dedi.

Geçtiğimiz hafta içinde yapılan Gazeteciler Cemiyeti kongresine değinen Hüseyin Tanrıverdi, “Yapmış olduğunuz seçime katılamadım. Bunun için büyük üzüntü duyuyorum. Ancak çiçek göndererek sizleri unutmadığımı belirtmek amacıyla manevi de olsa katılmak istedim. Kongrenin sonucunu duydum. Kongreden aldığınız oylar ile yeniden başkanlığa getirilişinizi gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşları da kutlayarak, başarıların devamını diliyorum” dedi.

İLK ZİYARET AKP’DEN

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İktidar partisi olarak bizleri dikkate alarak yaptığınız ziyaretten dolayı memnuniyetimizi dile getiriyoruz. Yaptığımız olağan genel kurulun ardından cemiyetimize ilk ziyaret sizden geliyor. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti” dedi. Aytaç, ardından Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti rozeti taktı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.