Manisa'da Bugün

EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ

GÜNDEM

Yunusemre Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü arasında eğitimde işbirliğinde yeni bir adım atıldı. Yapılan işbirliği kapsamında Yunusemre Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin (CBÜSEM) gerçekleştirdiği ve toplumun her kesimini ilgilendiren yabancı dil eğitimleri ve sertifika programlarının duyurulması ve yaygınlaşması konusunda destekler sunulması hedefleniyor.

CBÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Koray Kayalıdere, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’u ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. İşbirliği görüşmesinde, Merkezin sunduğu Yabancı Dil Kursları, Kişisel Gelişim ve Sertifika Programlarının yaygınlaştırılması konusunda Yunusemre Belediyesinin desteklerinin önemi vurgulandı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, CBÜ ile yapılan eğitim işbirliği hakkında bir açıklama yaparak, “Daha önce Belediyemiz ve Rektörlüğümüz arasında yapılan protokol ile kurulan Yunusemre Kent Akademisi (YUKA) çerçevesinde, toplumun her kesimini ilgilendiren eğitim, sağlık ve kültür faaliyetlerinin gerçekleştirmesi hedeflenmişti. Bu amaçla geçen Mayıs ayında ortaklaşa Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlenerek, gelecek kuşaklar için daha iyi bir kent üzerinde yararlı fikirler tartışılmıştı. Şimdi de eğitim alanında yapılan işbirlikleri ile üniversitemizin çeşitli birimlerinde yapılan eğitim faaliyetlerinin özellikle Sürekli Eğitim konularını kapsayan kısımlarının bütün topluma yaygınlaştırılması konusunda desteklerimiz ve işbirliklerimiz devam edecektir” şeklinde açıklama yaptı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.