Manisa'da Bugün

ERDİNÇ YUMRUKAYA KİME OY ATACAĞINI AÇIKLADI

GÜNDEM

Milliyet yazarı Erdinç Yumrukaya bu hafta ki yazısında kime oy atacağını açıkladı.

 Bu Adaylar adaylarının hızlı mı hızlı çalışmaları var geçen haftadaki yazımda da anlatmaya çalışmıştım.

Bu adayların içine Av.Zülfikar Gürcan’da katıldı henüz kendisi ile görüşmedim ama billboardlardaki reklamları il “bende varım” diyor. Neye mi ? işte onu bilmiyorum ama ben oyumun nereye gideceğini biliyorum kime oy vereceğim biliyormusunuz?

Sözüne güvenebileceğim birisi çıkıpta “Manisa’daki servis taşımacılığına çözüm buldum”deyip beni ikna ederse kesinlikle oyumu ona vereceğim.

Sadece Ben mi?

Hayır! Binlerce insan ona oy verecek.

Bu yazımla taşıma firmalarının bana kızdıklarını duyar gibiyim ama inanıyorum ki onlarda benim kadar bu güzergahların değişmesini istiyorlardır.

1) Servis araçları şehir merkezinde ki trafiği kitliyor 2) Her sabah saat 07:00-09:00 akşam üzeri 18:00-20:00 geceleri de 00:00-01:00 saatleri arasında trafik felç oluyor 3) Ambulans veya itfaiye aracı birde bu karmaşadan çıkamıyor 4) Araçların çoğu eski model 5) Bu eski model araçlar mazot değil adeta yağ yakıyor 6) Egzoslardan çıkan pis ve zehirli gazlar yayaları bile rahatsız ediyor 7) Bu kargaşa içinde tüm servis araçları çalışanları iş yerlerine geç kalmasınlar diye 1 saat öncesinden almaya başlıyor ve dolayısı ile trafik 1 saat fazla tıkanıyor.

Evet 10 yıldır söylediklerimi tekrar ediyorum.

Organize sanayi bölgesinde çalışan işçi kardeşlerim daha güvenli bir şekilde arabalarına binip işyerlerine gitmesini sağlayacak olan bir belediye başkanı arıyorum.

Bu görevin sadece belediye başkanı olmadığını biliyorum ama önce bu konuda kararlı bir belediye başkanının bu işin üstünden geleceğinden de adım gibi eminim bakalım bu hangi aday adayımız bu konuda Manisalı lar kadar duyarlı? Bekleyip göreceğiz. Ama benim O’na!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.