Manisa'da Bugün

ERGÜN İŞÇİSİNE GEÇMİŞ OLSUNA GİTTİ

GÜNDEM

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iş kazası geçiren Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli Metin Demir’i tedavi gördüğü Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde ziyaret etti. Demir ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, personeliyle yakından ilgilenen hastane başhekim ve doktorlarına teşekkür etti.

 Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi şantiyesinde iş kazası geçiren Fen İşleri Müdürlüğü personeli Metin Demir’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu ve Cem Çöllü de eşlik etti. CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Var, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İsmet Topçu, Doç. Dr. Taçkın Özalp ve Doktor Kadir Gem’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ergün, personelinin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Metin Demir ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Ergün, “Çalışanımız çok kritik bir iş kazası geçirdi. Ancak Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi başhekimi ve doktorlarının yakın ilgisi sonucu, çok şükür tehlike atlatılmış durumda. Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun” dedi.

“Doktorlar benimle yakından ilgileniyor”

Ziyareti nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekilere teşekkürlerini sunan Manisa Belediyesi personeli Metin Demir de geçirdiği kazayı anlattı. CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi doktorlarının kendisiyle yakından ilgilendiğini ve sürekli olarak durum kontrolü yaptıklarını da belirten Demir, “Sizlerin de ziyaretinizle moralim oldukça iyi duruma geldi. Keşke böylesi bir olay olmasaydı ancak kaza geliyorum demedi. Marangozhanede çalışırken ayağımın kayması sonucu kritik bir iş kazası geçirdim. Şuan sağlık durumum iyi. Sizlere beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Başarılı bir operasyon geçirdi”

Hastanın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Var ise, yaklaşık 12 saat süren operasyon sonucunda Demir’in kopan elinin yerine dikildiğini, operasyonun ardından geçen 3 saatlik bir süre sonucunda hastanın parmaklarını oynatmaya başladığını ifade etti. Prof. Dr. Var, hastanın hastaneye zamanında ulaştırılmasının da bu noktada önemli olduğunu belirterek, “Kısa zamanda yapılan müdahale sonucu operasyon başarılı geçti. Şimdi hastamızı 10-15 gün daha misafir edeceğiz. Bu süre sonunda inşallah bir aksilik çıkmazsa, gönül rahatlığıyla taburcu olacaktır” diye konuştu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.