Manisa'da Bugün

ERGÜN ISRARLA DAVET EDİYOR

GÜNDEM

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı makamında ağırladı. Bu yıl 473. kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali’ne Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi de davet ettiklerini belirten Başkan Ergün, Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’dan Bahçeli’nin Manisa ziyaretini programına dahil etmesi konusunda destek istedi.

Manisa Belediyesi’nin Kenan Evren Sanayi Sitesi Köprülü Viyadük Projesi’nin temel atma törenine katılmak üzere ilimize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa Milletvekili Sümer Oral, 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve parti yöneticileri katıldı. Ziyaretleri nedeniyle Genel Başkan Yardımcısı Ayhan’a teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sizleri Manisa’da görmek, gerçekten bizleri mutlu etti. Bugün bizler için önemli bir gün. Manisa için inşallah güzel bir yatırımı daha başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Manisa Belediyesi olarak vatandaşa hizmet etme noktasında çalışmaların hiç durmaksızın devam ettiğini belirten Başkan Ergün, “Alnımız açık bir şekilde hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi. Manisa’da bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da, “Gerçekten Manisa’da vatandaşımıza verilen hizmet, mahalli idarelerde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin gerçekten iyi olduğunun göstergesi. Ben bundan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

 

 

Bahçeli’yi Mesir’e davet etti

Bu yıl 473. kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin 21-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Sayın Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızı ziyaret ettiğimde de, kendilerini festivalimize katılmaya davet ettim. Sizlerden 4 yıldır başka programla denk gelmesi nedeniyle Mesir Festivali’ne gelemeyen Genel Başkanımızın festivali programına alması konusunda desteklerinizi istiyoruz” dedi. MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral da, konuşmasında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü övdü. Bir yandan temel atma töreni yapılırken, diğer yandan da daha önce temeli atılan hizmetlerin faaliyete geçtiğini belirten Oral, Manisa Belediyesi’nin hızla Manisa’yı yenilediğini ve modern bir kent haline getirdiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’a içerisinde Manisa’ya özgü ürünlerin yer aldığı çantadan takdim etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.