Manisa'da Bugün

Falcao 70 Gün Sonra İlk 11’de Forma Giydi

GÜNDEM

Falcao 70 Gün Sonra İlk 11’de Forma Giydi

Sezon başında takıma çok büyük umutlarla alınan isimden yoksun tam 13 maç geçirildi. Monaco ile yapılan görüşmelerin uzaması, oyuncular ile şartların yerine konması gibi birçok neden transfer sürecini uzattı. Uzun süre taraftarın beklediği isim haline geldi. Takıma çok büyük bir şölenle dahil oldu. Ancak oynadığı maçlarda takımında etkisizliği ile performansını tam anlamıyla gösteremedi. Son olarak 1 Ekim’de oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlık geçirdi. Bu sakatlık nedeniyle oyuncu tam 74 gün sahalardan uzak kalmak zorunda kaldı. Buda 13 maç boyunca takımını yalnız bırakmak anlamına geldi. Betpas kalitesi herkesin mutu ediyor.

PSG Maçı İle Sakatlandı PSG Maçıyla Döndü

Yıldız oyuncu çok büyük umutlarla alınırken PSG maçında geçirmiş olduğu sakatlık, onu çok uzun süre boyunca takımdan uzak tuttu. Yıldız oyununun yeniden bir PSG maçı ile sahalara dönmüş olması da ilginç bir istatistik olarak karşımıza çıktı. İkinci yarıda takım destek için girdi. Son olarak ise Süper Lig maçında Ankaragücü takımına karşı ilk 11’de başladı. Böylelikle uzun bir sürenin ardından taraftar ile buluşmuş oldu. Bu durum büyük heyecanı beraberinde getirirken, futbolcudan en çok beklenen ise gol oldu. Aradığı pozisyonlara da girmeyi başaran yıldız oyuncu, golü bulamadı. Betpas her zaman olduğundan da daha büyük avantajlarla fark yaratıyor.

Gol Yollarında Sıkıntılı Günler Devam Ediyor

Ligin en zayıf takımı karşısında istediklerini alma konusunda sorunlar ile karşılaşan Galatasaray, gollerinden birini penaltı ile buldu. Buna rağmen galibiyeti koruma konusunda da başarılı olamadı. Sezon başından itibaren son dakika yenen goller ile kaçırılan önemli puanlardan bir tanesi oldu. Taraftarın büyük destek verdiği mücadele bir anda büyük hayal kırıklığına dönüştü. Yakından takip edilen heyecan verici anlar kaçırılmayacak öneme sahip. Maç sonu yapılan açıklamalarda duyulan üzüntü bir kez daha dile getirildi. Kalan maçlarda alınacak olan önlemlerde yine çok konuşulacak. Sizlerde her anı eksiksiz biçimde takip edebilirsiniz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.