Manisa'da Bugün

FETÖ, MANİSA’DAKİ TÜM BÜROKRASİYİ ELE GEÇİRMEK İSTEMİŞ!

GÜNDEM

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, FETÖ’nün kentteki tüm bürokrasiyi ele geçirmeye çalıştığını söyledi. Özdağ, “Amaçları kadrolaşma ve para döngüsü sağlama” dedi. Özdağ ayrıca, parti içerisindeki FETÖ’cülerin 7 Haziran seçimlerinde kendisiyle defalarca uğraştığını kaydetti.

ÖZEL HABER:BERFİN ADICAN

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrası örgütün kamu içerisindeki yapılanma ve siyasetteki şekillenme hareketleri çözüldü.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, FETÖ’nün kentteki tüm bürokrasiyi ele geçirmeye çalıştığını dile getirdi.

“MANİSA’DA YAPILANMALARINA İZİN VERMEDİM”

Selçuk Özdağ, FETÖ’nün maskesinin 4+4+4 eğitim sistemine geçiş sürecinde düştüğünü ifade etti. Özdağ, “Cemaatin maskesi önce 4+4+4 sistemine geçişte, ardından dershanelerin kapatılması sürecinde düştü. Gerçek yüzleri göründü. Tek amaçları kadrolaşma ve para döngüsünü sağlama. Olayların yaşanması ardından ben defalarca uyarılar yaptım. Ramazan günü 5 saat boyunca cemaat ve devlet ilişkisini anlattım. ‘Cemaatler işlerini yapsın ancak hükümeti, yönetimi ele geçirmeye çalışmasın’ dedim. Bu söylediklerim onları çok rahatsız etti. Manisa’daki tüm bürokrasiyi ele geçirmek istiyorlardı. Ben Manisa’da bunların kadrolaşmasına izin vermedim.” dedi.

“7 HAZİRAN LİSTESİNE GİRMEMEM İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR”

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri döneminde AK Parti içerisindeki FETÖ’cülerin milletvekili listesine girememesi için kendisiyle defalarca uğraştığını belirten Özdağ, “Gerçek yüzlerini söylememden rahatsız oldukları için benimle çok uğraştılar. Karşımda vakıflarıyla, gazeteleriyle, televizyonlarıyla duran bir güç vardı. Ben milletvekili seçimleri döneminde Muzaffer Yurttaş ile her yeri dolaştım. Manisa’nın gezmediğimiz dağı taşı kalmadı. Ardından 7 Haziran seçimleri öncesi listeler belirlenirken ‘Selçuk Özdağ listede olmayacak’ diye dedikodu yaydılar. Parti içerisindeki kriptolu FETÖ’cüler benim aday olmamam için bütün propaganları yaptılar ama gerek Genel Merkezimizin adaletli ve objektif tutumu, gerekse Manisalıların teveccühüyle 7 Haziran’da 3. sıradan milletvekili seçildim. Ardından 1 Kasım’da ilk sıraya yerleştim ve Genel Başkan Yardımcısı oldum” ifadelerini kullandı.

“FETÖ’YLE UĞRAŞAN NADİR MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRİYİM”

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ son olarak şunları söyledi, “Ben bunların gerçek yüzlerini 2011 yılından itibaren gittiğim, gördüğüm her yerde anlattım. Tüm demeçlerime bakılabilir. FETÖ’yle bu kadar uğraşan nadir milletvekillerinden biriyim. Türkiye’nin ilerlemesi için hem FETÖ, hem de PKK’yla mücadele edilmesi lazım. 2023 hedeflerimize bu bölücü hainlerden arındığımızda daha sağlam temellerle ulaşacağız. Bizim rejimimiz Cumhuriyet, yönetimimiz demokrasi. Şiarımız ise adalet."

Yorumlar (4)

Ak Gönül 8 Yıl Önce

Dershanelerin kapanmasına karşı açıklama yapan, her Manisa ziyaretinde Bankasya şubelerini ziyaret eden yakın arkadaşı Muzaffer Yurttaş'a atıf yapması güzel olmuş. Manisa'yı FETÖ kadrolarına kim teslim etti? Nikah şahidi Bülent Arınç'mı?

Mustafa 8 Yıl Önce

"Parti içerisindeki kriptolu FETÖ’cüler benim aday olmamam için bütün propaganları yaptılar" KİM ONLAR? BİLİYOR VE AÇIKLAMIYORSAN SENDE FETÖ'CÜSÜN.

Parkeci Murat 8 Yıl Önce

Ak partiye MHP kiler fetonun devletle bağlantısı bozuldu

Kelebek 7 Yıl Önce

Bu bir kamuoyu yoklamasidir.Takiyede yuksek lisans yapmis bunlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.