Manisa'da Bugün

Galatasaray’da Mariano Yerine Nazım Sangare Hareketi

GÜNDEM

Galatasaray’da Mariano Yerine Nazım Sangare Hareketi

Ara transfer dönemi ile köklü değişiklikler yaşayacak olan takımlardan biride Galatasaray olacak. Performansından memnun olunmayan oyuncular ile yolların ayrılması planlanıyor. Sıklıkla dile getiren Fatih Terim’in bu oyunculara daha fazla şans vermesi beklenmiyor. Sağ bekte Mariano artı takımda düşünülmeyen oyunculardan bir tanesi. Ona gelen teklifin değerlendirilmesi bekleniyor. Mallorca takımı bu isimle yakından ilgilendiriliyor. Transferine izin verilecek olan oyuncunun yerine düşünülen isim ise Nazım Sangare oldu. Antalyaspor forması giyen oyuncunun göstermiş olduğu çıkış yakından takip ediliyor. Restbet deneyimi ile daha iyi sonuçlar alın. Milli oyuncunun varlığı yerli kontenjanı açısından da bir rahatlama getirecek.

Ara Transferde Yerli İsimlere Yönelim

Kiralı k ve yabancı oyuncuların çokluğu istenen verimin alınmasının önüne geçti. Ayrıca ileride gelecek olan yabancı kontenjanı gibi değişiklikler ve şuandaki sınıra uymak için yerli isimlere ihtiyaç ar. Bu durum takımdaki aidiyet duygusunu geliştirmek içinde gerekli olan özelliklerden biri. 25 yaşındaki genç yeteneğin performansı beğeniliyor. Aynı zamanda yaşı da bu transferin gerçekleşmesinde önemli faktörlerden bir tanesi oldu. Tüm bunlara ek olarak sözleşmesinin yılsonunda bitecek olması da transferi kolaylaştıracak olan hamlelerden bir tanesi olacak. Yönetimin girişimlere başladığı ve ara transfer döneminin başlaması ile beraber resmi teklifle kapısını çalacağı Nazım Sangare için gelmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Mariano’dan Gelecek Bonservis Bedeli Kullanılacak

Finansal Fair Play kuralları gereği ciddi sıkıntılardan geçen takımlar sattıkları kadar almak zorunda. Yani oyuncuların satışından elde edilen toplam bonservis bedelinin üzerine çıkamayacaklar. Mariano satışından gelecek olan bedelin burada kullanılması bekleniyor. Nazım Sangare için gerekli olan işlemler başlatılıyor. Gerekli kaynakta yaratıldıktan sonra imzaların atılması bekleniyor. Sahada yaşanacak olan tüm gelişmelere karşı heyecan verici durumlar devam ediyor. Avrupa kupalarında iyi bir seviyeye gelmek isteyen Galatasaray, şampiyonluk içinde en etkili kadrolardan birine sahip olma istiyor. Çabalarını bu doğrultuda sürdürecekler. Alınacak ve gönderilecek olan isimler bu açıdan büyük değer taşıyor ve üzerlerinde uzun bir şekilde duruluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.