Manisa'da Bugün

GÜRCAN MANİSA'YA BAKANLIK BEKLİYOR

GÜNDEM

AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Pazartesi günü açıklanması beklenen Bakanlar Kurulu listesinde bir Manisalı görmek istediklerini belirtti. Gürcan, "Ege'nin efesi pozisyonundaki bir ile bakanlık verilmesini bekliyoruz." dedi.

HABER:BERFİN ADICAN
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hükümet kurma görevi verilmesi ardından Bakanlar Kurulu'nda bulunacak isimler merak konusu oldu. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, kabinede Manisalı bir bakan görmek istediklerini belirtti. Gürcan, bakanlık için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Manisa Milletvekili Recai Berber'i işaret etti.

EGE'NİN EFESİ BAKANLIK BEKLİYOR
İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "Manisa, İzmir'i iki bölge olarak düşünürsek Ege'de 5 milletvekili çıkaran tek il pozisyonunda. Ege'yi en yüksek milletvekili sayısıyla temsil ediyoruz. Manisa, Ege'nin efesi pozisyonunda. Bu nedenle Manisa'ya bir bakanlık bekliyoruz. Umarım Pazartesi günü Manisalılara müjdeli haberi veririz." dedi.

ÖZDAĞ VE BERBER'İ İŞARET ETTİ

Gürcan, "Manisa'ya gerek Tarım Bakanlığı, gerekse Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ'ın ilgi alanı olan Gençlik ve Spor Bakanlığı verilerebilir. AK Parti kadroları çok geniş. 3 dönem kuralına takılanların geri dönmesiyle birlikte kadroda çok marka isimler var. Bu marka isimlerle birlikte harmanlanarak yeni kabinenin açıklanmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar (2)

AK Yürekler 8 Yıl Önce

Manisa'ya Bakanlık YOK

AK Yürekler 8 Yıl Önce

Manisa, Recai BERBER ve Selçuk ÖZDAĞ`ın kaşına gözüne değil, R.Tayyip ERDOĞAN'ın yüzü suyu hürmeti ile refahın tabana yayılacağının sözünü veren Hoca'nın hatrına oy vermiştir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.