Manisa'da Bugün

HACİHALİLLER’İN İLK HASATI BAŞKAN ERGÜN’E

GÜNDEM

Hacıhaliller Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baskak, Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Çobanisa Beldesi köy yollarında yapılan asfaltlama çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hacıhaliller Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baskak, Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Çobanisa Beldesi köy yollarında yapılan asfaltlama çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil de yer aldı. Yapılan çalışmaların köy yollarını tozdan kurtararak, bölge halkı tarafından beğenildiğini söyleyen Baskak “Değerli Başkanımız Cengiz Ergün’e Hacıhaliller, Hamzabeyli ve Çobanisa halkının sevgi ve saygılarını getirdim. Köy yollarımızın asfaltlanmasından dolayı vatandaşlarımız artık rahatlıkla bağlarına ulaşabiliyor. Çünkü asfaltlamalar yıllardır çektiğimiz toz olayını ortadan kaldırdı” dedi.
Ziyarette yaklaşan Bağ Bozumu Şenlikleri’ne Başkan Ergün’ü davet eden Başkak, ‘Sizleri de orda görmek bizi mutlu eder” diye konuştu. Belediyenin imkanlar doğrultusunda köy ve beldelere hizmet götürmeye çalıştığını belirten Başkan Ergün ise, “Köy yollarımızın tozdan kurtulması amacıyla gerçekleştirdiğimiz asfaltlamalarımıza son hızla devam ediyoruz. Bölge halkının memnuniyetleri de bizleri mutlu ediyor. Önemli olan orada yaşayan halkımızın evlerine ya da bağlarına daha kolay ulaşım sağlayabilmesidir. Programımız uygun olduğu takdirde de Bağ Bozumu Şenliği’ne katılıp, halkımız ile birlikte olmayı arzu ediyorum” diye konuştu. Ziyaret sonunda Baskak, Hacıhalilliler Beldesi’nde başlayan üzüm kesme sezonunun ilk hasatını Başkan Ergün’e ikram etti. Başkan Ergün de tüm bağ sahiplerine verimli ve hayırlı bir sezon diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.