Manisa'da Bugün

HAMZABEYLİ'YE HİZMET BÜYÜKŞEHİR'DEN

GÜNDEM

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Hamzabeyli Mahallesi’nde bozuk olan tüm yollarda parke taşı döşeme çalışmasının startını verdi.

 Bu kapsamda Hamzabeyli Mahallesi’ne 8 bin metrekare parke taşı döşeneceği belirtildi. Aynı zamanda mahalle çevresindeki bazı fabrikalara sevkiyat yapan kamyonların mahalle içerisinden geçmemesi için kötü durumda olan çevre yolunda genişletme ve dolgu çalışması da gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye en iyi hizmeti vermek için başlattığı çalışmalar kapsamında ilçelerdeki mahallelerin güzelleşmesi için parke taşı döşeme çalışmalarına Şehzadeler ilçesi Hamzabeyli Mahallesi ile devam etti. Hamzabeyli Mahallesi’nin kötü durumda olan ve arazi yolu olarak kullanılan yerlerine parke taşı döşeme çalışmasını başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı toplamda mahallede 8 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirecek. Mahalledeki yolların çok kötü durumda olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Mustafa Aydemir ve Eski Hamzabeyli Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baskak, çalışmaların başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Mahalle halkı çalışmadan memnun

Hamzabeyli Mahallesi çevresinde bulunan fabrikalara sevkiyat yapan kamyonların daha önce çevre yolunun kötü durumda olmasından dolayı mahalle içinden geçmesinin büyük sorun olduğunu belirten mahalle muhtarı Mustafa Aydemir, bozuk olan çevre yolunda Büyükşehir Belediyesi tarafından dolgu ve genişletme çalışması yapılmasının mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandığını ve artık araçların mahalle içinden değil, çevre yolundan gittiğini söyledi. Hamzabeyli Mahallesi halkı da başlatılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek anayol ve çevre yolunda asfaltlama yapılmasını talep etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.