Manisa'da Bugün

HASTA VE YAKINLARINA ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ

GÜNDEM

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde hasta ve yakınlarının, tedavilerinden arta kalacak zamanda ücretsiz internet erişiminden faydalanmaları sağlandı. 

Yunusemre Belediyesi daha önce sınırları içerisinde beş ayrı noktada halkın hizmetine sunduğu ücretsiz internet erişimi alanlarına Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ni de dahil etti. AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, vatandaşların gündelik internet ihtiyacını karşılamak için projeyi hayata geçirdiklerini ve önemli bir eksikliği giderdiklerini belirterek "Geçtiğimiz yıl Wifi hizmetimizi Barbaros Mahallesi, Kaynak Mahallesi, Hacı Yahya Camii önünde, Çınarlı Kahve'de ve Şehzadeler Parkı'nda olmak üzere beş ayrı noktada vermeye başladık. Geçtiğimiz yıl da verdiğimiz internet hizmetimizi şuan itibariyle 120 bin kişi kullandığını tespit ettik. İnternetin insanlarımızın artık günlük bir ihtiyaç haline geldiğini görmekteyiz. Bu sebeple gelen yoğun talep üzerine Merkez Efendi Devlet Hastanesi ve CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi'nde iki ayrı noktada olmak üzere Wifi hizmeti vermeye başladık. Hasta ve hastalarımızı bekleyen yakınları, muayene sırasını beklerken ya da muayene sonrasında ücretsiz internet erişiminden faydalanabilecek. Bu alanların sayısını her geçen artırarak, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları bölgelerde daha sonra ise tüm ilçe genelinde bu hizmeti faaliyete geçireceğiz" diye konuştu. 
WiFi CİHAZLARI AYNI ZAMANDA ŞARJ İSTASYONU


Wifi hizmetinden T.C. kimlik numarası, ad soyad ve doğum tarihi ile giriş yapan tüm vatandaşların faydalanabileceğine dikkat çeken Çerçi, "WiFi cihazları, ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra vatandaşlarımızın elektronik cihazlarını şarj edebilecekleri birer şarj istasyonu görevini de görmektedir. Güvenli internet dediğimiz bir sistem üzerinden faaliyet gösteren projemiz ile, en son hızda hizmet vererek, vatandaşlarımızın istedikleri bilgiye anında ulaşmalarını sağlıyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.