Manisa'da Bugün

Hep Yoksullar mı Şehit Olur?

GÜNDEM

Demirci, şehidini bekliyor. Hakkari Çukurca karayolu Oğuz yol ayrımı üzerinde askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden birinin Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı

 Demirci, şehidini bekliyor. Hakkari Çukurca karayolu Oğuz yol ayrımı üzerinde askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 4 askerden birinin Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Yumuklar köyünden Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler (26) olduğu belirtildi.

Şehit Uzman Çavuş Güler için Demirci’ye bağlı Borlu beldesinde düzenlenecek resmi cenaze töreni için, kendi köyünde ise şehidin mezar yerinin düzenlemesi ve köy içinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Demirci, Borlu ve İcikler belediyesi ekipleri ile İl özel idaresine bağlı yol yapım ekipleri yoğun bir çalışma sürdürüyor. Şehidin köyü ve Demirci ilçesindeki tüm işyeri ve meskenlere bayrak asılırken Demirci, şehidine yas tutuyor.

Borlu beldesinde ve şehidin köyü Yumuklar’da yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel ve çok sayıda bürokrat köyü ve şehidin evini ziyaret etti. Şehit oğullarını bekleyen ailenin çok üzgün ve bitkin olduğu gözlenirken çok sayıda vatandaşın taziye için şehit evini ziyaret ettikleri görüldü.

Şehit Uzman Çavuş Hikmet Güler için resmi olarak henüz açıklanmayan törenin önce Borlu beldesinde daha sonra ilçeye bağlı Yumuklar köyünde yapılacağı tahmin ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.